Gazi ve Şehit çocukları için protokol imzalandı

Zonguldak Valiliği ve Bülent Ecevit Üniversitesi arasında Gazi ve Şehit çocuklarına yönelik anlamlı işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile şehit ve gazi çocuklarının sünnetleri Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde yapılacak. Sünnet olacak çocuklar sünnet korkusu önlenmesi için sünnete giderken akülü arabalarla binecekler.

Gazi ve Şehit çocukları için protokol imzalandı

Bülent Ecevit Üniversitesi ile Zonguldak Valiliği arasında ‘Gazi ve Şehit çocuklarının sünnetlerinin yapılmasına yönelik İşbirliği’ protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile şehit ve gazi çocuklarının sünnetleri Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde yapılacak. Bu amaçla Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama Araştırma Merkezinde çocuk cerrahisi kliniğinde sünnet odası hazırlandı ve tefrişatı yapıldı.

“HAYIRSEVERLERİMİZİN DE DESTEĞİYLE TEFRİŞATINI TAMAMLADIK”

Protokol imza töreninde konuşan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer; “Bugün imzaladığımız protokolle Zonguldak için örnek bir projeyi daha Valiliğimiz ile birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Zonguldak’taki şehit ve gazilerimizin çocuklarının sünnetlerini Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimizde gerçekleştireceğiz. Bu amaçla özel bir oda hazırladık ve hayırseverlerimizin de desteğiyle tefrişatını tamamladık. Başta Sayın Valimiz Ali Kaban olmak üzere bu örnek projenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum”.

“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Zonguldak Valisi Ali Kaban ise, “Üniversitemizle eğitim, araştırma ve topluma hizmet alanlarında çok sayıda projeyi hayata geçirdik. İşbirliğimizin kapsamının her geçen gün artmasından büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bugün imzaladığımız protokolle ilimizdeki şehit ve gazilerimizin çocuklarının sünnetlerini Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Merkezinde emin ellerde ve konforlu bir ortamda, yeni yaptırılan sünnet odasında uzman hekimlerimiz tarafından gerçekleştireceğiz. Şehit ve gazi ailelerimiz için ne yapsak azdır. Şehit ve gazi ailelerimizle ilgili yapılan organizasyonlarda üniversitemizden sürekli destek gördük. Bildiğiniz gibi Üniversitemiz Ahşap Kültürünü Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ürettiği ilk ahşap oyuncakları şehit ailelerimizin çocuklarına hediye etmişti. Bu uygulama Valiliğimizin himayesinde devam etmektedir. Desteklerinden dolayı başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer olmak üzere, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER