Geleceğin Yıldızlarını Yetiştiriyorlar

Geleceğin Yıldızlarını Yetiştiriyorlar

Zonguldak’ta birçok minik öğrenciye spor sevgisini aşılayan Zonguldak Akademi Spor Kulübü Futbol Okulu 5-13 yaş grubunun yıldızlarını Zonguldak Kömürspor’a kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.   

Pandemi sonrasında çalışmalarına kaldığı yerden devam eden ve haftanın iki günü 50’nin üzerinde öğrenci ile halı sahada çalışmalarını sürdüren Zonguldak Akademi Spor Kulübü Futbol Okulu antrenörü Nihat Zülfikar ve ekibi, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ederken, bu yıldızları ise Zonguldak Kömürspor’a kazandırmak istiyorlar. 

Yapılan çalışmalar hakkında ve hedeflerini açıklayan Zonguldak Akademi Spor Kulübü Futbol okulu antrenörü Nihat Zülfikar, ‘’5-13 yaş grubumuzla çalışmalarımız sürüyor. Amacımız burada küçük yaş gruplarını Zonguldak Kömürspor’a kazandırmak. Zonguldak Kömürpor’un alt yapısına ve üstüne geleceğin yıldızlarını yetiştirmek. İlk hedefimiz de bu. Öğrencilerimizin daha iyi yerlere gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz. Özellikle çok yetenekli öğrencilerimiz var, gittikleri turnuvalarda da oynadıkları futbolla da alkışlanıyorlar. Özellikle öğrencilerim büyük sahalara çıktığında Zonguldak bizi izleyecek ve neler yaptığımızı da görecekler’ ’ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 11:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
iM@M6761
iM@M6761 - 3 yıl Önce

Hangi Yıldız ?
Tamamen Rant
Kac Tane Yıldız Var
Bu Memleketin Yağmurunda ıslanıp
Çamurunda Kirlenen
Yok Denecek Kadar
Ertuğrul Sağlam dan Başka Varmı
Haaaa Bu Memleketli Olan Var
Profesyonel Çalıştırıcı Bile Yokk
Çalıştırıcılarda Bir Zamanlar
Bu Sahalarda Mücadele Verip Bir Yerlere Gelemeyenler
Yollarını Buluyor Uşaklar
Ne Etsinler

SIRADAKİ HABER