GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI DAVUTOĞLU ZONGULDAK’TA

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI  DAVUTOĞLU ZONGULDAK’TA

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Zonguldak bir emekçi şehri. Emekli şehrine gittiğini de gözlemledim. Ulaşım imkanları İstanbul-Ankara yolu en yakın yol burası. Zonguldak’ta insanlar geçinememe derdindeler” dedi.

Gelecek Partisi tarafından Dedeman Otel’de düzenlenen  basın toplantısına Gelecek Partisi Genel Başkanı  Ahmet Davutoğlu, Teşkilat Başkanı Selim Temurci, Yerel Yönetimler Başkanı Doğan Demir, Parti İçi Eğitim Başkanı Mehmet Ali Pulcu, Teşkilat Başkan Yardımcısı Fevzi Danat, Teşkilat Başkan Yardımcısı Ferhat Esenler katıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu burada yaptığı açıklamada, “‘Devrek ve Çaycuma’ya geçen sene gelmiştim. Asansör kazası nedeniyle biraz gecikmeli geldim. Dün Alaplı Ereğli ve Kozlu’da müstesna bir gün geçirdim. Çok güzel karşılandık. Kar altında dertlerini anlatmaya çalıştılar” dedi.

Davutoğlu,” Türkiye ekonomik krizin eşeğinde. Sayın Başbakanım ilk siz geliyorsunuz. İlk defa gübresiz bir bu sene geçireceğiz. Fındık üreticiliği ile görüştük. Bugün fındık 2 3 doları bulamıyor. Nereye dokunsanız bir ah işitiyor. Esnaflar bu sene çektiğim gibi sıkıntı çekmedim diyor. Bu iktidar esnafın belini bükecek kredi verdiler. Zonguldak bir emekçi şehri. Emekli şehrine gittiğini de gözlemledim. Ulaşım imkanları İstanbul-Ankara yolu en yakın yol burası. Zonguldak’ta insanlar geçinememe derdindeler” diye konuştu.

Hükümet tarafından açıklanan son ekonomik kararları eleştiren Davutoğlu, TL’ye mevduat güvencesinin faizi katmerli hale getirmek için yapıldığını öne sürdü.

Gelecek Partisi Başkanı Davutoğlu “ Zonguldak bizim göz bebeğimizdir. Yarın iktidara geldiğimizde devletin sanayi tesislerini daha çok elden geçirmek isteriz” ifadelerini kullandı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER