Geleneksel buluşma gerçekleşti

Karadeniz Ereğli 'de Berberler ve Kuaförler odası tarafından üyeleri ile geleneksel hale getirilen 'Kahvaltı' buluşması öğretmen evinde gerçekleştirildi. Kahvaltı programına yoğun katılım olduğu gözlendi.

Geleneksel buluşma gerçekleşti

Öğretmen evinde gerçekleştirilen kahvaltı programına, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Berberler ve Kuaförler odası başkanı Murat Cebesoy etkinliğe katılan davetliler ile üyelerine teşekkür ederek, etkinliğin sponsorluğunu üstlenen Remzi Karatepe’ye de şükranlarını sunduklarını bildirdi.

Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel de, Cebesoy’un, bu tür etkinliklerle üyeleri ve misafirleri bir araya getirdiğini hatırlatarak, “Kooperatif yönetiminde Murat Başkan ile birlikte, uyum içinde çalışıyoruz. Kooperatifimizin siz esnaflarımızın yanında olduğunu biliyorum ve biliyorsunuz” dedi.

Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Karadeniz Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cebesoy’u tebrik ederek, “Yılda bir kez de olsa bizlerle, bizi bir araya getiriyor. Ereğli’deki sıkıntıları bize ve federasyona iletiyorlar. Özellikle sıkıntı ve problemlerin giderilmesi konusunda da çok büyük katkıları oluyor. Murat Başkanı ve ekibini kutluyorum.” dedi.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Denetim Kurulu  Başkanı Nezahat Gökçeoğlu, kahvaltı öncesi yaptığı konuşmada, bir başka program nedeniyle etkinliğe katılamayan Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş’ın, ilçedeki üyelerine selamlarını ilettiğini söyledi.
Gökçeoğlu, ilçede düzenlenen geleneksel kahvaltıya her yıl katılmaktan gurur duyduklarını belirtti: “Genel başkanımızın ‘biz, büyük bir aileyiz’ sloganı burada çok yerinde bir söz olduğunu gösteriyor. Bu gelenekselliğin her zaman sürmesini Murat (Cebesoy) Başkanımın, sizlerle birlikte oluşunun devamlılık kazanmasını diliyorum.”

Bazı il ve ilçe oda ve dernek başkanlarının da katıldığı kahvaltının ardından mesleki konularda sohbet edildi, sorunlar ve çözümler üzerinde konuşuldu.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER