Gıda tarımdan 'Tarım ve İnsan' konulu sergi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile özel bir banka işbirliğinde bu yıl 8'ncisi düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu Fotoğraf Yarışması'nda sergilenmeye değer görülen fotoğrafların sergi açılışı Esas 67 Burda AVM giriş katında yapıldı.

Gıda tarımdan 'Tarım ve İnsan' konulu sergi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile özel bir banka işbirliğinde bu yıl 8ncisi düzenlenen Tarım ve İnsan konulu Fotoğraf Yarışmasında sergilenmeye değer görülen fotoğrafların sergi açılışı Esas 67 Burda AVM giriş katında yapıldı.


Sergi açılışına Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Necmi Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, KYK Zonguldak Bölge Müdürü Hayri Bulazar ve çok sayıda davetli katıldı.
Sergi açılışında İl Müdürümüz Necmi Çelik, tarımın insanla buluştuğu Tarım ve İnsan konulu Fotoğraf yarışması hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Ardından Kozlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya Tarımın ülke geneli ve Zonguldakta önemli bir yer tuttuğunu ifade ederek fotoğraf sergisinde emeği geçenlere teşekkür etti.


Daha sonra Kozlu kaymakamı ve Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Necmi Çelik ve beraberindekiler resim sergisini gezdiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER