GİRİŞİMCİLERE 27 BİN HİBE

GİRİŞİMCİLERE 27 BİN HİBE

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Zonguldak Hizmet Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek 3. Dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi öncesi başvuru yapan girişimcilere yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Zonguldak Hizmet Müdürlüğü işbirliğinde 28 Mayıs-20 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 3. Dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi bilgilendirme toplantısı Zonguldak TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Girişimcilik eğitimi için başvuran toplam 115 girişimcinin büyük bir bölümünün katıldığı toplantıda Zonguldak TSO Proje Uzmanı Özgür Opsar ve KOSGEB Uzmanı Soner Kaynar tarafından Girişimcilik Desteği mevzuatı ve uygulamaları ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi süreci konularında detaylı bilgi verildi. Toplantının soru-cevap bölümünde ise kurum uzmanları tarafından girişimcilerin destek kapsamı, eğitim süreci ve sonrasında dikkat edilecek hususlar konusundaki bilgi talepleri karşılandı.

 

Maliyet muhasebesi, pazarlama, halkla ilişkiler, iş planlaması, iletişim teknikleri gibi farklı konularda girişimcilere gerekli olan temel bilgilerin verileceği toplam 72 saat süreli Girişimcilik Eğitimi&[#]8217;nin tüm finansmanı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılanacak. Teorik ve atölye çalışması şeklinde iki ayrı formatta, sabah ve akşam olmak üzere 30 kişilik iki ayrı sınıfta gerçekleştirilecek eğitim sonrasında katılımcılara Girişimcilik Sertifikası verilecek.

 

Eğitimi başarı ile tamamlayarak Girişimcilik Sertifikası almaya hak kazananlar, hazırladıkları iş planlarını KOSGEB Hizmet Müdürlüğü&[#]8217;ne sunacak ve kabul edilmesi halinde toplam 27.000 TL&[#]8217;ye kadar sağlanan hibe desteğinden yararlanma imkanına sahip olacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2012, 06:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER