GİZEM HEMŞİRE SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ!

GİZEM HEMŞİRE SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ!

Bülent Ecevit Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servis bölümünde oksijen tüpünün patlaması sonucunda ağır yaralanan hemşire Gizem Eliftürk, sevenlerinden dua istedi.

Zonguldak'ta, 10 Aralık da meydana gelen kazada hemşire Gizem Eliftürk yaralanmıştı. İlk müdahalesi görev yaptığı hastanede gerçekleştirilen Eliftürk, Kocaeli Derince Yanık Tedavi Merkezi’nde tedavi altına alınmışı.
2 aydır burada tedavi gören Eliftürk'den iyi haber geldi. Gizem Eliftürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, sevenlerinden dua isteyerek şunları yazdı:
“Çok az kaldı çok, çok az son günlerim, olsun burada son bir kez daha dualarınızı istiyorum. Ve bana dua edip 'Allah şifa versin' diyen herkesten Allah razı olsun. Çok acı çekildi, çok üzünüldü ama çok az kaldı bitmesine hadi inşallah.”

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram yılmaz
Bayram yılmaz - 2 yıl Önce

Çok çok büyük geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin rabbim yar ve yardımcın olsun Allahım inşAllah bir an önce iyileşir ve sağlına kavuşursun en güzel bir şekilde kazasız belasız sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim rabbim inşAllah kardeşim inşAllah

SIRADAKİ HABER