GMİS, Akdemir ile görüştü

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ahmet Demirci ve Sendika Genel Sekreteri Satılmış Uludağ ile birlikte, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.

GMİS, Akdemir ile görüştü

3 Mart Cuma günü Emirgan Otelde, Zonguldakın bugünü ve geleceği üzerine görüş alışverişinin yapılacağı Birlik ve Dayanışma toplantısı düzenlenecek. GMİS yönetimi de toplantı öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. Sendika Başkanı Ahmet Demirci ve Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i toplantıya davet etti.

GMİS Yöneticileri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği Halkoylaması sürecinde Zonguldakın sorunlarının ele alınıp çözüm yollarının hızlandırılması ve bu süreçte yapılacak çalışmaların belirlenmesini istediklerini belirterek, toplantı hakkında bilgi verdiler.

GMİS yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Toplantının Zonguldak açısından yararlı olacağını ifade ederek, her türlü katkı ve katılımı sağlayacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER