GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, yeni göreve başlayan Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik&[#]8217;i ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, beraberindekilerle birlikte yeni göreve başlayan Zonguldak Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik&[#]8217;i makamında ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan Metin Karaduman, &[#]8220;Yeni göreviniz hayırlı olsun. Şehrimize hoş geldiniz. İnşallah Zonguldak&[#]8217;ımızda hayırlı görevler yaparız. Siyasi irade olarak üzerimize düşen yatırımlarla, hizmetlerle, teşvikle alakalı hem vatandaşlarımıza hem bölgemize hayırlı hizmetler vererek, tarımın gıdanın geçmişten bugüne kadar yapılan yatırımlarını devam ettirerek hayırlı görevler yaparız. AK Parti iktidarında, tarım ve gıdada reform ve yenilikler oldu. Zonguldak´ta da hem kısmi, hem teşvik olarak, hem de yatırım olarak, bölgesel Çaycuma&[#]8217;mızda, Devrek&[#]8217;imizde çeşitli teşvikler verildi. Bakanlığımızda bu konuda Türkiye çapında yaptığı yeni reformlarla hem ülkemizde hem de bölgemizde bu yatırımlara köprü vazifesi olarak, sizlerinde aracılığıyla, inşallah Zonguldak&[#]8217;a iyi hizmetler yapacağımız düşünüyorum&[#]8220; dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nemci Çelik ise, &[#]8220;Siyasi iradenin yanımızda olması tabi ki bizim için çok önemlidir. Sizin aracılığınızla söyleyeyim tabi ki tarımda makineleşme çok önemli, bunu da bakanlığımız başlattı. Her yıl yüzde 50 hibe destekleri olarak veriyoruz. Ekonomik yatırım projelerimiz var. İlimize en iyi şekilde hizmet etmek için burada bulunuyorum. Biliyorsunuz ki ben Kayseri&[#]8217;den geliyorum. Kayseri il müdür yardımcısıydım. Oradaki tecrübelerimi deneyimlerimi inşallah buraya aktaracağım dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2012, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER