'Güçlü ve lider Türkiye için EVET'

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle ziyaretlerinde bulunarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

'Güçlü ve lider Türkiye için EVET'

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyacı olduğunu belirterek; “Bugün hayır diyenler geçmişte köprüye, havaalanına da hayır diyenlerdir, her şeye mazeret bulanlardır. Refahın, huzurun artması, büyük ve lider ülke olabilmemiz için kararın Evet olması lazım” dedi.

Başkan Uysal, beraberinde belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri ile birlikte Korubaşı mahallesi merkez ve Toki evlerinde 2 ayrı noktada yaptığı halk toplantısında 16 Nisan’da yapılacak Anayasa halk oylamasında Evet için destek istedi.

“YALANLARA İNANMAYIN”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 yıldır hükümet olarak bu aziz millete hizmet ettiğini ve hiçbir zaman Milleti yanıltmadığını belirten Başkan Uysal, hayır cephesinde yer alanların türlü yalanlar söyleyerek milletin kafasını karıştırmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Uysal; “Bu aziz millete hizmet etmek için 14 yıldır vesayet odakları karşısında çile çeken Recep Tayyip Erdoğan’ın bu milleti yanılttığı hiç görülmüş mü? Halktan yetki alınıyor yalanlarına inanmayın. Sizler Cumhurbaşkanı Hükümet sisteminde hem sistemin başını hem de meclisi seçiyorsunuz. Bizleri koalisyonlara mahkûm eden yetki size veriliyor. Halk bu sistemde kararı veren oluyor” dedi.

“REFAH VE HUZUR EVET’LE ARTACAK”

Terör örgütlerinin ve şer güçlerinin ‘Evet çıkarsa yandık’ dediklerini hatırlatan Başkan Uysal; “Bugün hayır diyenler, geçmişte köprüye, havaalanına da hayır diyenlerledir, her şeye mazeret bulanlardır. Refahın, huzurun artması, büyük ve lider ülke olabilmemiz için kararın evet olması lazım. Koalisyonlarda neler yaşadığımızı biliyorsunuz. Anayasa kitabı atıldığında neler yaşadık. Vatanını, bayrağını seven, birlik beraberlik kardeşlikten yana olan, tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak diyen evet der. Hayır diyenler belli. Fetö, Pkk gibi terör örgütleri, bazı Avrupa ülkeleri evet çıkarsa yandık diyor. Biz de evet diyoruz” dedi.

Başkan Uysal, Korubaşı ziyaretinde mahalle muhtarı Kemal Muratoğlu ile mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunarak, mahalle halkının da istek ve taleplerini dinledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 06:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER