Gül Güleryüz, imza gününde okurları ile buluştu

Gül Güleryüz, imza gününde okurları ile buluştu

Önce “Otuz Gün”… Ardından “Unutmadım”… Ve bu kez “Beş Kadın Bir kitap” isimli kitabını yayımlayan Gül Güleryüz, imza gününde okurları ile buluştu.

Kdz. Ereğlili Emekli Öğretmen Gül Güleryüz, 3. Kitabını yayımladı. Nefes kesen bir “30 gün”ü anlatan ilk kitabı büyük ilgi gören ve “Bu kitap mutlaka film çekilmeli” yorumlarının yapıldığı eserinin ardından, ikinci kitabı olan “Unutmadım”ı yayımlayan Güleryüz, bu kez beş ayrı öyküyü kaleme aldı.

Birinci Kadın: Sevgi, İkinci Kadın: Güllü,  Üçüncü Kadın: Naile, Dördünce Kadın: Gülden ve Beşinci Kadın: Güneş’i anlatan Gül Güleryüz, ayrıca kitabın son iki sayfasında “Bir kitap: Kapak Kızı/Ayfer Tunç” ile ilgili de “Ben bir kitabım. Benim maceram bitmedi. Epey yıprandım ama hala elden ele dolaşıyorum. Daha da dolaşacağım sanırım. Size maceramı anlatacak değilim. Zaten siz de diğerlerinden çok burada anlatılan beş kadını merak ediyorsunuzdur değil mi? Ben beşine de rastladım hastanede dolaşıp dururken. Birinin çantasından baktım gizlice insanlara, birinin elinden uzanıp gördüm olanı biteni, ötekinin cebinden dinledim konuşulanları. Şimdi size neler gördüğümü anlatacağım” diye yazdı.

Sonat Sokağı’nda düzenlenen imza gününe kitapseverler büyük ilgi gösterdi. Gül Güleryüz ve dostları Ereğli türküleri de seslendirdi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık’ın da katılım gösterdiği türkülerin ardından  Güleryüz “Beş Kadın Bir Kitap” kitabını imzaladı. Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us, Ekin Yazın Dostlarının da katılıp destek verdiği imza günü, bir yandan korona saygını nedeniyle uzun süredir bir araya gelemeyen dostların buluşmasını da sağladı.

Gülce Grubu üyeleri de, 1 Temmuz’dan itibaren kalkacak sokak kısıtlamasını fırsat bilerek iki yıldan bu yana erteledikleri geleneksel kahvaltı için randevulaşırken, saat 17.00’de başlayan imza günü, imzalı kitap almaya gelenlerin yoğun ilgisi ile saat 19.00’a kadar devam etti.
 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2021, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER