GÜLÜÇ KEPEZ YOLUNDA ASFALTA BAŞLANDI

GÜLÜÇ KEPEZ YOLUNDA ASFALTA  BAŞLANDI

gundemeregli.com- AK Parti Kdz.  Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Gülüç Beldesi ile Kepez mahallesi arasında yürütülen duble yol çalışmaları kapsamında asfalt dökülen Erdemir Bağlık girişindeki yan yolda incelemelerde bulundu.Çakır, Ankaralılar firması tarafından yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak,  bir süre Erdemir Bağlık kapı önünde bulunan yan yolda yapılan asfalt çalışmalarını izledi. 

Çakır burada yolda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek,  Bu yolun hükümetin vatandaşlara bayram hediyesi olduğunu söyledi.

 HÜKÜMETİMİZİN BAYRAM HEDİYESİ

 İki ay gibi bir sürede Gülüç ile Kepez arasındaki duble yolun tam donanımlı olarak trafiğe açılacağının müjdesini veren Çakır şunları söyledi:Ereğli’nin önemli bir sorununu da çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Burası yol anlamında Ereğli’mizin ciddi bir sıkıntısıydı.  Kdz. Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal, 30 Mart tarihinde göreve geldikten sonra bundan önceki belediye başkanının vermediği desteği karayolu ekiplerine ve ihaleyi alan firmaya vererek, yolun süratli bir şekilde başlamasına yardımcı oldu. Sağ olsun Milletvekilimiz Ercan Candan bey’inde ciddi bu noktada katkılarıyla yolun asfaltlanmasına yan yollardan başladık.  Yaklaşık bir haftalık bir sürede Erdemir Bağlık kapı ile Gülüç arasındaki yolun asfaltlanması tamamlanmış olacak. Ondan sonra Kepez’in sol şeritteki yol hazırlanıyor. Bu bölgenin de sağ tarafındaki yolunun asfalttı yapıldıktan sonra, tekrar Kepez’in sağ tarafı asfaltlanacak.

 2 AY GİBİ BİR SÜREDE YOL TRAFİĞE AÇILACAK

Toplamda 1.5- 2 ay gibi bir süre zarfında Ereğli 3 şerit gidiş, 3 şerit geliş yolu olan trafiğin artık rahatça akabileceği köprülü kavşakla da ciddi anlamda trafiği rahatlatan bir yol olmuş olacak.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  Ereğli Belediye Başkanımız Uysal’a, Milletvekilimiz Candan’a, Ulaştırma Bakanlığına ve Başbakanımıza bu noktada minnettarız. Ereğli’nin en büyük sorunlarından birini daha çözmüş olmanın mutluluğu içindeyiz.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2014, 06:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER