GÜLÜÇ KÖPRÜSÜ İNTİHAR GİRİŞİMİ!

GÜLÜÇ KÖPRÜSÜ İNTİHAR GİRİŞİMİ!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde işten haksız yere çıkarıldığını ve parasını alamadığını iddia eden bir kişi Gülüç köprüsüne çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay akşam saatlerinde Gülüç köprüsünde meydana geldi. İddiaya göre Topçalı yolu üzerinde bir fabrikada işçi olarak çalışırken haksız yere işten çıkarıldığını ve parasını alamadığı iddiası ile Gülüç köprüsüne çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve vatandaşlar intihar girişiminde bulunan Mehmet A. yı ikna etmeye çalıştıkları sırada olay yerine gelen gazeteci Sinan Kabatepe Mehmet A. ile konuşmaya başladı. Sinan Kabatepe’nin sesini ve yaşadıklarını duyuracağını söylemesi üzerine Mehmet A. çevredekilerin de yardımı ile köprüden alındı. Ekip aracına bindirilen Mehmet A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Sağlık ekipleri de olayın sona ermesi ile bölgeden ayrıldı.

Köprüden alınan Mehmet A. ‘Bana haksızlık yapıldı. Metal firmasında 4 ay çalıştım. Bana eksik para yatırmışlar. Bunun üzerine de haksız yere işten çıkarıldım. Hakkımı helal etmiyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER