GÜNÖNÜ ÇEKİLDİ, ÖZKÖK GÜNDEMDE

GÜNÖNÜ ÇEKİLDİ, ÖZKÖK GÜNDEMDE
CHP Ereğli ilçe teşkilatında aday olması beklenen Partinin Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Günönü bu kararını yeninden gözden geçirdi. Günönü´nün tüm baskılara rağmen aday olmayacağı öğrenilirken, ismi adaylık için geçen bir başka isim ise Semih Özkök oldu.
Özkök her ne kadar aday olmayacağını açıklasada, parti de bazı isismler tarafından kendisine adaylık için yoğun baskı yapılıyor. Özkök tüm bu taleplere rağmen aday olmayacağını, belediye başkan adaylığını düşündüğü ifade edildi.
CHP´de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Parti içersinde henüz adaylığını açıklayan olmazken, ismi adaylık için geçen isimlerde bir bir geri adım atmaya başladı.
Dün itibarıyla aday olmasına kesin gözüyle bakılan Günönü aday olmayacağını beyan ederken yarın  düzenleyeceği bir basın toplantısı ile kimi desteklediğini açıklayacak.
Öte yandan Partinin İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ise, henüz adaylık konusunda kararını vermiş değil.
Partiden ki bu beliriszilik kafalarda soru işareti oluşturmaya devam ederken, gelişmeler kamuouyu tarafından merakla bekleniyor.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2012, 13:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emin Semih ÖZKÖK
Emin Semih ÖZKÖK - 12 yıl Önce

Değerli basın mensubu arkadaşlar, böyle bir haber öncesi en azından kibarlık olsun diye bana bir telefon açıp fikrimi alabilirdiniz. Sanıyorum telefonu en kolay bilinen bilinmese de bulunabilecek olan kişilerden biriyim. Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte anılmak kadar beni mutlu edecek hiçbirşey olmaz. Ancak irademe ipotek koymak gibi bir amacı barındıran haberlerde bir o kadar beni üzer. Kamuoyuna saygılarımla...

SIRADAKİ HABER