Haftalık Toplantı Başladı... Özbakır da yerini aldı

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti grup toplantısında partililere hitap ediyor. AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır da toplantıdaki yerini aldı.

Haftalık Toplantı Başladı... Özbakır da yerini aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Haftalık olağan toplantısı Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Haftalık olağan grup toplantısında, AK Parti Zonguldak Milletvekili ve MKYK üyesi Hüseyin Özbakır, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte yerini aldı.

Ayrıca toplantıda AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özbakır’ın yanı sıra Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar’da hazır bulundu.

Başbakan Binali Yıldırımın yaptığı Gurrp toplantısı konuşmasından bazı satırbaşları şöyle:
Son yıllarda hemen hemen her alanda büyüyen istikrarlı bir Türkiye var. 25 Şubatta Ankara Arenada kampanyamızı başlatacağız Kışkırtmalara, tahriklere kapılmak yok. Hayırcı blok, yalan ve iftiralarla süreci bozmaya çalışıyor. Halk oylamasında mesele memleket meselesi, siyasi görüşümüzü bir kenara bırakacağız. Lafla peynir gemisi yürümez. Hayırcıların bindiği HDP, PKK, FETÖ gemisi hiç yürümez. Bölücü terör örgütü Türkiye topraklarından tamamen temizleninceye kadar mücadelemiz sürecektir. CHPnin resmi siyaseti, AK Parti ne derse tam tersi şeklindedir. Millet hakkıyla iş yapana destek veriyor, ağzı laf yapana değil. İnanıyorum ve eminim ki milletimiz, 2007de başlattığı bu demokratik dönüşümü 16 Nisanda taçlandıracaktır. KHK ile ihraç edilenlerin itirazı için komisyon kuruldu. İtirazı haklı çıkanlar KHK ile yeniden görevine iade ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER