Haftasonu gezilebilecek...

Kdz. Ereğli Elif Lions Kulübü’nce Anneler Günü dolayısıyla Özdemir alış veriş merkezinde etkinlik düzenledi. Kermes halı sergisi ve Batı Karadeniz Bölgesi’nin en önemli çini ve seramik atölyesi olan Kaşi Seramik de etkinlik kapsamında stant açtı.

Haftasonu gezilebilecek...

Elif Lions Kulübü üyeleri, derneğin girişimleriyle 13 ve 14 Mayıs tarihlerinde Özdemir AVM’de hediyelik eşya stantlarını açtı. Kermes ve halı sergisinin yer aldığı etkinliği katılan Ereğli Belediye Başkanı Operatör doktor Hüseyin Uysal da katıldı. Sergi, kermes ve stantlar saat 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

ÇİNİ SANATI DA YER ALIYOR

Diğer yandan, Batı Karadeniz Bölgesi’nin en önemli çini ve seramik atölyesi olan Kaşi Seramik de etkinlik kapsamında stant açtı.

Kaşi Seramik Eğitmeni ve Çini Sanatçısı Sümeyra Bilgin Gündoğdu,  farklı etkinliklerle bölge insanına çini sanatını tanıtma etkinlikleri gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda Özdemir AVM’de açılan çini standına tüm Ereğlilileri davet ettiğini söylediği konuşmasında Özdemir Park AVMde Elif Lions kulübü ile birlikte kermes ve sergi açılışına katıldık. 12-13-14 Mayıs tarihleri arasında Anneler günü de dahil olmak üzere gündüz 10 ila gece 22 saatleri arasında buradayız. Çini standımıza tüm halkımızı bekliyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 07:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER