HALA BULUNAMADI.

2 Gündür kayıp şahıs Melen çayında aranıyor

HALA BULUNAMADI.

Düzcenin Akçakoca ilçesi Melen Çayına balık tutmak için gittiğini söyleyen ve iki gündür haber alınamayan Ergün Ersoyun eşyaları ve tüfeği Melen çayı kenarında bulundu. Bunun üzerine Melen Çayında arama başlatıldı.
Alınan bilgilere göre Akçakoca İlçesi Dilaver Köyü mevkiine geçtiğimiz Pazar günü balık tutmak için giden 56 yaşındaki Ergün Ersoydan 2 gündür haber alınamıyor. Ersoyun eve gelmediğini öğrenen yakınları balık tuttuğu mevkiiye gittiler. Ancak Ersoya rastlayamayan yakınları elbiselerini ve tüfeğini Melen Çayı kenarında buldular. Yakınları bunun üzerine şahsın bulunması için jandarma ekiplerine haber verdi. AFAD bağlı uzmanlar ile mevkii bilen köylülerden bazıları Melen Çayı içerisinde arama yaparken, Jandarma ekipleri ise iz takip köpeği Ekin ile birlikte çay kenarındaki ormanlık ve fındıklık alanlarda arama yaptılar.
Arama çalışmalarına Düzce Arama Kurtarma Ekipleri de dahil olurken şahsa ait her hangi bir ize rastlanmadı. Arama çalışmaları yaklaşık 50 kişilik gurup ile aralıksız devam ediyor.
Dilaver Köyü Muhtarı İsa Ersoy ise şahsın arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER