Halk TV’den Hakan Yeşil'e ziyaret

Halk TV’den Hakan Yeşil'e ziyaret

Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret eden Halk TV Dış Haberler Müdürü Mustafa Kemal Erdemol ve Halk TV Dış Haberler Editörü Burak Tatari, Genel Başkan Hakan Yeşil ile görüştü.

Uğur Mumcu’nun ölümünün 30’uncu yılı nedeniyle "Sönmeyen Işık Uğur Mumcu" konulu söyleşi için Zonguldak’a gelen Halk TV Dış Haberler Müdürü Mustafa Kemal Erdemol ve Halk TV Dış Haberler Editörü Burak Tatari, beraberinde gazeteci Ali Ayaroğlu ve TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Çağlar Öztürk, 24 Ocak 2023 tarihinde GMİS’i ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Ertan Kaya, Genel Mali Sekreter Volkan Yıldız ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de hazır bulundu. Gazeteciler, Amasra faciasında hayatını kaybeden 42 maden işçimiz için GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil'e başsağlığı dileğinde bulundular.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, gazetecilere acılarını paylaştıkları için teşekkür ederek maden işçilerinin sorunları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Halk TV Dış Haberler Müdürü Mustafa Kemal Erdemol da Zonguldak’ın ve maden işçisinin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu, Uğur Mumcu’yu anmak için geldikleri Zonguldak’ta tüm maden işçilerine selamlarını ilettiklerini söyledi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER