‘’HALKIMIZ NEYİN NE OLDUĞUNU GÖRÜYOR’’

‘’HALKIMIZ NEYİN NE OLDUĞUNU GÖRÜYOR’’

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ayrıca yapılan olağan ilçe toplantısında İlçe başkanlarına 2023 seçimleri hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in talimatlarını ilettikleri belirtti.
“AK Parti Genel Merkezinden alınan kararları görüştük”
Toplantıda AK Parti Genel Merkezinden alınan kararları görüştüklerini ifade eden Başkan Tosun, şunları kaydetti:
“16 Şubatta İl Başkanları toplantısına katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Erkan Kandemir Başkanlığında toplantı yaptık. Bugünde İlçe başkanlarımızla toplantı yaptık. Cumhurbaşkanımızın kararlarını Erkan beyin talimatlarını İlçe başkanlarımıza ilettik. Teşkilat başkanlarımıza neler yapmamız gerektiğini konuştuk. Genel merkezden aldığımız bilgileri görüştük. Her ay yaptığımız bir toplantı. Her ay İl başkanları toplantısının ardından İlçe başkanlarımızla görüşüyoruz. 2023 giderken ilçelerimizin teşkilatlarımızın nasıl bir çalışma yapılacağı konusunda görüş alışverişi yaptık.”
“Ramazan’da programlarımız olacak”
Ramazan’da programlar olacağını söyleyen Tosun, “önümüzde Ramazan var. 2 Nisan’da Ramazan başlayacak. Ramazan’la ilgili programlar yaptık. Ramazan’da nasıl bir çalışma yapacağız konusunda fikir ürettik. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçelerimiz de devam eden yatırımlarımız var. İlçelerde devam eden projeler aksayan kısımları varsa bunları görüştük. İlçe başkanlarımızla bu toplantı iyi bir toplantı oldu” diye konuştu.
“Halkımız neyin ne olduğunu görüyor”
İl Başkanı Tosun, kendisine hedef alınarak yapılan haberlere cevap verdiği açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
“Biz il teşkilatı olarak görevimizin başındayız. Teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve İlçe teşkilatımız olarak. Biz işimizi yapıyoruz. Biliyorsunuz basın iddialar dediğiniz yalan ve nefretle yazılan yazılar var. Biz bunlar tasfiye etmiyoruz. Zonguldak teşkilatımız da yaşananları görüyor. Halkınız neyin ne olduğunu biliyor. Biz onlara kafayı yakmıyoruz. Biz işimizi yapıyoruz. 2023’de teşkilatlarımız nasıl diri olur nasıl başarılı olur biz onun peşindeyiz. Kısacası biz işimize bakıyoruz. Kim yalan haber yapıyorsa onları Allah’a havale ediyorum.”
“Mahalle başkanlarımız Ankara’da toplantıya katılacak”
Mahalle başkanlarının önümüzdeki günlerde Ankara’da toplantıya katılacağını ifade eden Başkan Tosun, “seçim işleri olsun çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar bizim teşkilat işi çalışmalarımız. Sandık kurullarına üyelerimizi verdik. Mahalle teşkilatlarımızla toplantılar devam ediyor. Bütün İlçe başkanlarımız eğitim programına gidecekler. Mahalle başkanlarımız Ankara’da eğitim programına çağırılacak. Bütün teşkilatlarımızın sahada olması ve dinamik olması noktasında talimatları ilettik” ifadelerini kullandı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER