Hastanenin oksijen tüplerini çaldılar

Zonguldak’ta hastanenin deposundan yaklaşık 200 adet oksijen tüplerini çaldıkları iddia edilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Hastanenin oksijen tüplerini çaldılar

 İddialara göre, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde kazan dairesinde görevli Ş.T. ve M.S., depoda bulunan oksijen tüplerini almak istedi. Ambulans şoförü M.G.’ye “Başhekimin bilgisi var. Tüpleri taşıyacağız” diyerek eski ambulansla taşıdılar.

Olaydan habersiz tüpleri taşıyan M.G., oksijen tüplerini iki şüphelinin bahsettiği yere bırakarak olay yerinden ayrıldı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri Ş.T. ve M.S.’yi gözaltına aldı. 14’ü büyük olmak üzere çok sayıda oksijen tüpünü çeşitli zamanlarda çalarak satmak istedikleri iddia edilen iki şüpheli ve ambulans şoförü, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Zonguldak Cumhuriyet Savcılığına ifade veren şüphelilerden Ş.T. ve M.S., kamu kurumundan hırsızlık suçlamasıyla nöbetçi mahkemeye sevk edilirken, ambulans şoförü M.G. ise olayda ilgisi olmadığı iddiasıyla serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen  Ş.T. ve M.S., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER