HAYRI AZMAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

HAYRI AZMAN SON YOLCULUĞUNA  UĞURLANDI

Karadeniz Ereğli’nin tanınmış ailelerinden biri olan Azman Ailesi acı günlerinden birini yaşıyor.

Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Azman, meslektaşımız Gazeteci Şenol Azman, İş insanı Birol Azman ve Aydın Azman’ın babaları Hayrı Azman son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Hayri Azman’ın cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Yarma Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ketenciler Köyü Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Yarma Camiinde  Camiinde düzenlenen cenaze törenine Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hali,l Posbıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Mendesş, Belediye Meclis Ütyleri, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri, Alağlı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Başkan Yardımcıları, Kdz.Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurul Üyeleri, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, İlçe Yöneticileri,, ömnceki dönem TSO Başkanı ve Alfemo Kdz.Ereğli Bayii Sertan Yalçın'ın yanı sıra siyasi parti ilçe Başkan ve Yöneticileri, iş ve siyaset dünyasından pek çok kişi katıldı.

ÇEBİ GRUP Ailesi olarak Merhum Hayri Azman’a Allah'tan rahmet, Azman Ailesi başta olmak üzere dost ve akrabalarına sabırlar dileriz.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER