Hemen Keleşsan 'a gidin!

Keleşsan FIAT Otomotiv Bayisi'nin Kavaklık Mahallesi Yeşiltepe mevkisindeki plazada, (2-5 Mart 2017) Tarihleri arasında size özel VIP günü...

Hemen Keleşsan 'a gidin!

Keleşsan Otomotiv tarafından kamuoyuna iletilen o davet;

“BU SIRADAN BİR ETKİNLİK DEĞİL”

“02-05 Mart tarihleri arasında FİAT Keleşsan Otomotiv Bayisinde 4 gün sürecek olan VIP Günleri’ne bir yakınınızla birlikte sizleri davet etmekten mutluluk duyarız.

VIP Günleri sıradan bir etkinlik olmayacak. 02-05 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek VIP Günlerine girişler sadece VIP Giriş Kartlarıyla yapılabilecek. VIP Giriş kartınız etkinliğe katılım teyidinizin ardından adresinize özel olarak gönderilecek.

Bu sıradan bir etkinlik değil. Eşi benzeri olmayan ve sadece bir defa karşınıza çıkabilecek bir satış etkinliği. Bu etkinlik süresince her zaman elde edebileceğiniz bayi indirimlerinin yanı sıra karşınıza bir daha çıkamayacak ve FIAT tarafından tanımlanan özel bir indirimle yeni aracınıza sahip olabileceksiniz.”

Açıklamada ayrıca, aktarılan etkinlik programı şöyle:

“Bayimiz 02 Mart 2017 günü sabahından itibaren kapılarını genel müşteri ziyaretine kapayacak ve teşhirde bulunan araçları için indirimlerini tanımlayacak.

VIP Misafir olarak katılacağınız etkinlikte FIATta görevli bir kişi sizin adınıza tanımlanacak FIAT VIP indirimini onaylamak üzere hazır bulunacak. Sadece 4 gün sürecek bu özel satış etkinliğine Perşembe sabah 10:00dan, Pazar saat 16:00ya kadar katılma hakkına sahip olabileceksiniz. VIP Günleri sonrası geriye kalan tüm stoklarımız, bir sonraki hafta ek bir VIP indirimi olmadan sadece bayi seviyesinde sunulabilecek standart indirimlerle herkes için erişilebilir hale gelecek. Etkinlikte elde edebileceğiniz VIP indirimi bir daha geçerli olmayacak.

Aracınızı şu an değiştirmeyi düşünmüyor musunuz? Sorun değil. Sadece VIP Günleri’ne gelip ön siparişinizi vererek VIP indiriminizi ileride teslim alacağınız aracınız için kullanabileceksiniz.

Etkinlik için VIP giriş kartları sınırlı sayıdadır ve sadece kapasite dolana kadar gelen aramalar dikkate alınacaktır.

Lütfen VIP Günleri’ne katılımınızı +90 555 556 64 99 numaralı telefonu arayarak Serpil Durmuşoğluna bildirin. Serpil Durmuşoğlu Hanım ziyaretiniz için size uygun bir zamana rezervasyon yapacak ve VIP giriş kartınızın size ulaşmasını sağlayacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER