HIRSIZLIK İÇİN ÖNLEM ÖNERİSİ

HIRSIZLIK İÇİN ÖNLEM ÖNERİSİ
Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü ilçe halkının hırsızlık olaylarına karşı daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla strikerler hazırlayarak uyarılarda bulundu.

Kdz. Ereğli ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşları daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan strikerler´de hırsızlık olaylarının gelişmesinde ve nasıl önlem alınacağı yönünde uyarılar yer alıyor.

  Konu ile ilgili Kdz. Ereğli Emniyet Müdürlüğü´nden yapılan açıklamada,&[#]8221;İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün İlçe halkının Huzur ve Sükûnet ortamının korunması için suç ve suçlu ile mücadelede çalışmaları aynı kararlılık ve titizlikle devam etmektedir.  İlçe emniyet Müdürlüğümüz olarak Hırsızlık ve diğer olayların önüne geçebilmek ve halkın bilgilendirilmesi amacıyla strikerler hazırlanmıştır. Hazırlanan strikerler de hırsızlık olaylarının gelişmesinde ve nasıl önlem alınacağı yönünde uyarılar yer almaktadır. Amacımız halkımızla birlikte olayların en aza indirilmesi amaçlanmaktadır. Hazırladığımız strikerler de İş yeri ve apartmanlara maliyetli olmayan Kamera sistemleri taktırınız. Böylelikle hırsızlık ya da herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimali en aza indirilmiş olacaktır. Apartman giriş kapısını açık bırakmayınız. Emin olmadan kimseye kapıyı açmayınız. Şüphelendiğiniz kişileri lütfen 155 polis imdat hattına bildiriniz yazmaktadır. Halkımızın da desteği ve yardımıyla olayların önüne daha hızlı geçileceği öngörülmektedir. İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan bu strikerler İlçe halkımızın rahatça görebileceği Apartman girişlerine, işyerlerine ve halk otobüslerine yapıştırılmıştır. İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün İlçe halkımızın Huzur ve Sükûnet ortamının korunması için suç ve suçlu ile mücadelede çalışmaları aynı kararlılık ve titizlikle devam edecektir&[#]8221; denildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2012, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER