Hüseyin Özbakır'dan sert açıklamalar... Nitelikli Gazeteci kim?

Ak Parti Zonguldak Milletvekili, MKYK üyesi Hüseyin Özbakır, iddialı açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Özbakır'dan sert açıklamalar... Nitelikli Gazeteci kim?

Ak Parti Zonguldak Milletvekili, MKYK üyesi Hüseyin Özbakır, Yeni Adım Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gamze Taşdemire iddialı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

 Soru 1- Bir gazetede rahmetli Kozlu Belediye Başkanının babasını ittiğiniz yazıyor,Buna ne diyorsunuz?

Cevap- O Nitelikli Gazeteci  ,malum gazetesinde daha önce yazmış olduğu yalan,iftira , karalama ve asılsız haberlerinden birini daha yazmıştır. Şehit cenazesinde şehidimizin babasını itmediğim gibi, rahmetli Belediye Başkanımızın  babasını da itmiş değilim, kendilerine sorulabilir.

 Cenaze namazlarında insanlar itilmez, safa girilir, safa girilirken aralama yapılır ve öyle girilir, Bunca Şehit ve diğer vatandaşlarımızın cenazelerine katıldım ancak Nitelikli bu gazeteciyi herhengi bir cenaze namazında rastlamadığım için bu konuda bir bilgisinin olup, olmadığını bilmiyorum. Bunları da neye dayanarak yazdığını da bilmiyorum. Varsayalım ilk yazdığında ittim, ikinci de niye aynı hataya düşeyim. Yalnız rahmetli Belediye başkanımızın cenazesinde bir tezgah vardı; Fotoğrafçı hazır, tezgahçı faaliyetteydi. Tezgah fotoğrafları önceden ayarlanarak öyle bir çekildi ki malum gazeteye hemen haber diye konuldu. Nitelikli gazetecinin  bu itibarsızlaştırma gayretlerini  vatandaşlarımız yutmaz , inandırıcılığı da kalmadı.

Soru  2- Gündem 67 gazetesinin logosuyla başsağlığı mesajı yayınladığınız doğrumu?

Cevap- Tamamen yalan yanlış bir haber, Nitelikli Gazeteci yapılan bir yanlışlığı, bahse konu gazete logosuyla mesajım yayınlanması söz konusu değildir, yapılan bir yanlışlığı fırsatçılık yaparak yayın yapmıştır. Mesajım tüm basın kuruluşlarında çıkmıştır.aynı mesajım, yeniadım ve diğer bütün gazetelerde de yayınlandı, oralarda diğer bahse konu gazetenin logosu neden yok? Bir gazete hatalı bir internet yayını yaptıysa bunu düzeltme yapmış ise 1 -2 dakika da bunu alıp yayın yapmak ne kadar ahlâkidir. Halkımızın takdirine bırakıyorum.

Soru 3- Sizin deyiminizle Nitelikli gazetecinin zor durumda olduğu söyleniyor, bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

Cevap- Bu konuda duyumlar alıyorum, maddi yönden hayli sağa sola esnaflara telefon edip, para istediğini duyuyordum, inanmıyordum, ancak geçen hafta dostlarla  biraradayken yanımdaki arkadaşa telefon edip, 2000 TL istediğini bizzat duydum. Diğer orada olan arkadaşlar da buna şahit Nitelikli Gazeteci olarak O arkdaşımıza ne iş yapmıştı da, ne katkıda bulunmuştuda 2000 TL istiyordu. Beni mahkemeye versin, kimden istediğini şahitlerle açıklayayım.
            
Soru 4- Nitelikli Gazeteci bugüne kadar sizden para istedi mi ve alabildi mi?

Cevap- Nitelikli Gazeteci benden bugüne kadar zırnık  alamamıştır, alamazda benimle bir araya gelmesi de mümkün deyildir. Nitelikli gazeteci ile bir araya gelirsem adım çıkar. Onunla Mahkemede hesaplaşmaya devam edeceğiz, açılmış olan birçok ceza davası ve tazminat davalarım mevcuttur.

SORU 5- Aday adaylığınız döneminde 1-2 kez TVde biraraya geldiniz, buna ne cevap vereceksiniz?
Cevap- O zaman bu kadar Nitelikli gazeteci olduğunu bilmiyordum.
 
Halkımızın bunu böyle bilmesini istiyor, tüm halkımıza selam ve sevgilerimi iletiyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 17:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
melike altuntaş
melike altuntaş - 7 yıl Önce

it ürür kervan yürür sayın vekilim.
yediği hurmalar tırmalamaya başladı şantajcının

ENİS ALPER
ENİS ALPER - 7 yıl Önce

HÜSEYİN ABİ İHANET VE ŞER ODAKLAR PARTİNİN İÇİNE DOLMUŞ.MEVLAM SENİ KORUSUN.

TURKCELLLLL
TURKCELLLLL - 7 yıl Önce

BU NİTELİKLİ ESSE NİTELİKLİ ...TURKCELL TAKMIŞ KAFAYI..YA VERECEN YA VERECEN.DİYOMUŞ

ali sait şeker
ali sait şeker - 7 yıl Önce

ihanetçileri temizleyin partiden sayın vekilim ..nitelikli gazetecinin canlı haber kanallığını yapıyorlar.merkez ilçe deki yönetici..

MUSTAFA KALÇA
MUSTAFA KALÇA - 7 yıl Önce

VAY VAY VAY NELER OLUYORMUŞ GÜZELİM ZONGULDAK DA..YAZIK BU ŞEHRE BU TÜR GAZETECİLERİ TOPLUMDA DEŞİFRE ETTİĞİNİZ İÇİN TŞKLER SAYIN VEKİL.
ANCAK BU ŞAHISIN ARKASINDAKILERİ İFŞA ETSENİZ SAYIN VEKİL NASIL OLUR..
AMA ADAM KARADUMAN CENTER DAN ÇIKMIYOR.ORANIN ORTAĞIMI NE.ACABA

YAHYA TAKDIM
YAHYA TAKDIM - 7 yıl Önce

Değerli vekilim seni neden yemeye çalıştıklarını şimdi anlıyoruz, O cenazede bir oyun ve tezgah olduğunu senin anlamayacağını düşünmüştüler, oysaki biz okuyucular o cenazedeki oyunu ilk gördüğümüzde anladık ve bunun arkasında kimler olduğunu kendini çok belli ediyordu. oysaki sizinle beraber Zonguldak[xt]a hizmet edemediler

Tahsın yerebakan
Tahsın yerebakan - 7 yıl Önce

O cenazede diğer Vekillerimizin AÇIKLAMALARINIZA bir açıklama yapmasını beklerdik .

Uğur YÜCESAN
Uğur YÜCESAN - 7 yıl Önce

VEKİLİM ARKANDAYIZ SEN YÜRÜ BİZ YÜRÜYELİM Zonguldak SENİNLE GURUR DUYUYOR.


SIRADAKİ HABER