Huzurevi sakinlerinden Başkan Tekin'e ziyaret

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, bir buket çiçek takdim ettiler.

Huzurevi sakinlerinden Başkan Tekin'e ziyaret

İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal’ın refakatinde Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret eden Huzurevi sakinleri, Başkan Tekin ile bir süre sohbet ettiler. Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaşlılar Haftası nedeniyle ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, Başkan Tekin’e yaşlılara sağladığı kolaylıklar ve kurum faaliyetlerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Müdür Zeynep Yüksel Ünal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ilçeye hizmetlerinden dolayı da kutlayarak, “Alaplı’da büyük değişimler var. İlçe her geçen gün güzelleşiyor. Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum“ dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Huzurevi Müdürü ve sakinlerine teşekkür etti.

Kendisinin de eşiyle birlikte en yakın zamanda Huzurevi’ni ziyaret edeceğini ifade eden Başkan Tekin, “Yaşlılarımız, hepimizin baş tacı. Onların yanında olmak, onlara yardımcı olmak , sevgimizi, saygımızı onlarla paylaşmak hepimizin görevi. Çünkü, hepimiz Allah ömür verdiği sürece yaşamımızın o sürecini göreceğiz. Yaşlılarımızın bugünkü beklentileriyle, gelecekte bizler de karşılaşacağız. Biz nasıl bir yaşlılık hayal ediyorsak, bugün yaşlılarımıza bu hayalimizin karşılığını vermeliyiz. Onların hayat tecrübelerinden yararlanarak, topluma daha faydalı olmanın yollarını aramalıyız“ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 06:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER