İÇİ PARA DOLU BU KESEYİ DÜŞÜREN TAKSİCİ, DERİN BİR OH ÇEKTİ

İÇİ PARA DOLU BU KESEYİ DÜŞÜREN TAKSİCİ, DERİN BİR OH ÇEKTİ

gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde içinde 6 bin lira nakit para, 32 bin liralık senet ve 32 bin liralık çek olan kesesini araçtan düşüren taksicinin parasını bulan Öğretmen büyük bir insanlık örneği sergiledi.

İlçede uzun yıllardır Ticari Taksi sahibi Uğur Tanyıldız bir müşterisini almak için geldiği market önünde içinde nakit 6 bin lira ile 32 bin liralık senet ve 32 bin liralık çek olan kesesini yere düşürerek aracı ile fark etmeden üstünden geçti.
   Tanyıldız&[#]8217;ın düşürdüğü keseyi, birkaç dakika sonra market önüne gelen B.K isimli öğretmen buldu. Arabasından iner inmez keseyi gören B.K, çevrede paranın sahibini soruşturduktan sonra &[#]8220;155 Polis&[#]8221; hattını arayarak para bulduğunu söyledi. B.K., polisin yönlendirmesiyle bulduğu keseyi İlçe Emniyet Müdürlüğü Bağlık polis Merkezi&[#]8217;ne teslim etti.
   Bir süre geçtikten sonra parasını düşürdüğünü anlayan Tanyıldız, kısa süre sonra marketin önüne gelerek çevrede kesesini aradı. 

 Çevresindeki yönlendirme ile emniyete giden Yanyıldız burada görevlilerden kesesini geri aldı.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Tanyıldız, parasını bulmanın sevincini yaşadığını belirterek, &[#]8220;Kaybettiğim para ile kredi kartı, Ticari taksisinin taksitini ve diğer borçlarımı ödeyecektim   Paranın bulunduğu keseyi koltuğumun hemen yanına koymuştum. Arabadan indiğim sırada düşmüş. Müşterimi bıraktıktan sonra birkaç yere daha gittim. Durağa geldiğimde paranın olmadığını fark ettim. Hemen marketin önüne geldim. Sağa sola ve araçların altına baktım. Ancak keseyi bulamadım. Karakola gittiğimde memur arkadaşlar parayı sayıyorlardı. Saydıkları paranın benim olduğunu anlamaları için kesenin içinde ne olduğunu sordular. Bende içinde neler olduğunu söyledikten sonra keseyi bana teslim ettiler. Paramı eksiksiz olarak teslim ettiler. Parayı bulan abiden de Allah binlerce kez razı olsun. Başka birisinin eline geçseydi beklide para geri gelmeyecekti. Öğretmen olduğunu öğrendiğim parayı bulan arkadaşla da helalleştik. Yemeğe götürecektik ama gelmedi, bekliyoruz&[#]8221; dedi.
 İnsanlık ölmemiş dedirttiren Öğretmende basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçındı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2012, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER