İÇME SUYU SONDAJ PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ!

İÇME SUYU SONDAJ PROGRAMI  GÖRÜŞÜLDÜ!

İl Genel Meclisinde merkez ve ilçelerde SYDV mütevelli heyetine ilçelerden hayırsever vatandaşların seçim yapıldı. Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Ocak 2022 ayı beşinci ve son birleşimi gerçekleştirildi. İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında gerçekleştirilen birleşimde önemli kararlar alındı.

SYDV MÜTEVELLİ HEYETLERİNE HAYIRSEVER SEÇİMLERİ YAPILDI.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde, 2022 yılında görev yapmak üzere, İlimiz ve İlçelerinden 2’şer hayırsever vatandaşlar seçildi 

Buna göre Merkez ve ilçelerdeki hayırsever vatandaşların isimleri şekilde:

-- Merkez İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine, Halil İbrahim YILMAZ ile Nizamettin UÇAR,    

 -- Kilimli İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine, Türkay Dönmez ile Rıza Çaylı,    

 -- Kozlu İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine, Erol Karaarslan ile Ali Kaya,   

 -- Alaplı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine, Sacit Korkmaz ile İbrahim Şengün,   

 -- Çaycuma İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine, Adil Kabacı ile Baki Akbaş,

-- Devrek İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine, Mustafa Yumurtacı ile Cengiz Açıkgöz,

-- Ereğli İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine, Mehmet Özçiçek ile Ali Mahmutoğlu,

-- Gökçebey İlçe Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine, Fatma Bayraktar  ile Kemal Etçibaşı,

DENETİM KOMİSYONU SEÇİMLERİ YAPILDI 5302

sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. maddesi gereğince, mecliste AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ortak önergesi ile birlikte meclis üyeleri; Ali Kemal Karaca, Temel Uslu, Adnan Tıska, Nedim Bekar ve Mehmet Aksoy Denetim Komisyonuna seçildiler.

İLLER BANKASI 2022 YILI OLAĞAN GENEL KURULUNDA ZONGULDAK'I ARİF SEFERCİK TEMSİL EDECEK

  İller Bankası A.Ş. den alınan 20.12.2021 tarih ve 46242 sayılı yazıda, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununun 409. maddesi ile İller Bankası Anonim Şirketi Ana Sözleşmesinin 8. maddesi uyarınca, İller Bankasının 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına meclis üyesi Arif Sefervik'in  temsilci olarak gönderilmesi oy birliği ile kabul edildi Arif Sefercik meclis üyelerinin yaptığı konuşmada teşekkür etti.

İÇME SUYU SONDAJ PROGRAMI GÖRÜŞÜLDÜ.

2022 Yılı İçmesuyu, Etüt-Proje, HJE Sondaj Programının İl Genel Meclisince görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 

BSK ASFALT YAPIMI İÇİN İLLER BANKASI GENEL MÜDÜRÜNDEN 70 MİLYON LİRA KREDİ ALINACAK..

CHP RED OYU VERDİ TARTIŞMA YAŞANDI

Zonguldak İl Özel İdaresi hizmet alanı içerisindeki 1. derece ve grup köy yollarında, sathi asfalt kaplama ve/veya BSK asfalt yapımı için gerekli mal alımı veya ihaleli olarak yaptırılması amacı ile 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10/b maddesi gereğince, İller Bankası Genel Müdürlüğünden 70 milyon TL borç kredi alınması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırlamış olduğu 42 sayılı rapora CHP red oyu verdi. CHP grubu adına söz alan Hayrettin Kartal ret oyu vereceklerini ifade edince, Ak Parti grup başkan vekili İsmail Terzi ve AK Parti il genel meclis üyeleri Abdullah Karagüzel  ve il genel meclis başkanı Necdet Karaveli 70 bin lira kredinin hizmet için alındığını ve gerekli olduğunu ifade eden konuşma yaptılar ve madde oy çokluğu ile kabul edildi. CHP oylamada red oyu verdi. 

SÖZLEŞMELİ PERSONELE ÖDENECEK ÜCRETLER TESPİT EDİLDİ

Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün 31.10.2005 tarih ve 11493 sayılı genelgeleri uyarınca, 2022 yılında da sözleşmeli personellerin çalıştırılması ve Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğünce yayımlanan genelge ekindeki tabloda gösterilen ücret tavanlarını aşmamak kaydıyla, ödenecek net ücret tespiti ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunun hazırlamış olduğu 1 sayılı raporlar görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

2021 2021 YILI GÜNCEL AĞI CETVELLERİ YENİDEN BELİRLENDİ..

2021 yılı köy yolu envanteri çalışmaları kapsamında, köy yollarının, 1. derece, 2. derece ve köy içi yollarının, grup ve münferit köy yolu ayrımında tasnif edilerek, uzunluk ve standartların güncellenmesi ve buna ilişkin İl Genel Meclisi Kararının alınarak, Bakanlığa gönderilmesi zorunlu olduğundan, 2021 yılı güncel yol ağı cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe, İçişleri ile İmar ve Bayındırlık Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 2 – 1 – 1 sayılı raporlar görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

İSMAİL TERZİ, CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİNİ CUMHURBAŞKANI AÇILIŞINA DAVET ETTİ

Toplantı sonunda AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Terzi Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerini 22 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan törene davet etti. Gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle birlikte toplantı tamamlandı
 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER