İDDİALARI YALANLADILAR

İYİ Parti Kozlu Belediye Meclis Üyeleri Nizamettin Aydın, Kadir Çetin ve Bahattin Topal’ın partilerinden istifa ederek, Gelecek Partisi’ne katılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

İDDİALARI YALANLADILAR

İYİ Parti Kozlu Belediye Meclis Üyeleri Nizamettin Aydın, Kadir Çetin ve Bahattin Topal’ın partilerinden istifa ederek, Gelecek Partisi’ne katılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.
Siyaset gündemine bomba gibi düşen iddialar, İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş başta olmak üzere, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer’in yanı sıra İYİ Parti Kozlu Belediye Meclis Üyeleri Nizamettin Aydın, Kadir Çetin ve Bahattin Topal tarafından da yalanlandı.
Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İYİ Parti ve Gelecek Partisi, önümüzdeki seçimlere Millet İttifakı olarak birlikte girecek, dolayısıyla ülke yönetimine birlikte talibiz. İYİ Parti Kozlu Belediye Meclis Üyeleri Nizamettin Aydın, Kadir Çetin ve Bahattin Topal’la çok iyi bir ağabey-kardeş ilişkimiz var ancak partilerinden istifa ederek, partimize katılmaları yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır” dedi.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş ise iddialara, “Kozlu Belediye Meclis Üyelerimiz Nizamettin Aydın, Kadir Çetin ve Bahattin Topal’la birlikte halkımıza ve partimize hizmet etmeye devam ediyoruz. İstifa edecekler yönündeki iddialar tamamen gerçek dışıdır” ifadelerini kullandı.

İDDİALARI YALANLADILAR

İYİ Parti Kozlu Belediye Meclis Üyeleri Nizamettin Aydın, Kadir Çetin ve Bahattin Topal’a siyaset gündemine düşen istifa iddialarının asılsız ve gerçek dışı olduğunu, Kozlululara ve partilerine hizmet etmeye devam edeceklerini açıkladı.
Nizamettin Aydın iddialarla ilgili olarak, “Kozlu Belediye Meclisi’nde Denetim Komisyonu’nda şuanda partimi temsilen çalışmalarıma devam ediyorum. İYİ Parti Ailesi’nden bugünkü şartlarda ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Partimden memnunum, aklımın uçundan öyle bir düşünce geçmedi.” dedi.
Kadir Çetin ise iddialarla ilgili olarak, “Tekliften haberim yok. İYİ Parti’de devam ediyorum. Kozlu Belediye Meclisi’nde İYİ Parti Ailesini temsil etmekten dolayı mutluyum. Bu söylentilerin çıkış sebebi ise, Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer’in çok iyi bir dostum olmasından kaynaklı olduğunu zannediyorum. Bu tür haberlerin gerçekle alakası yoktur. Sonuçta; İYİ Parti Ailesi olarak Gelecek Partisi Ailesiyle aynı ittifak içerisinde yer almaktayız. Kozlululara, İYİ Parti Ailesinin bir temsilcisi olarak hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
Bahattin Topal’da; "İYİ Parti Kozlu Belediye Meclis Üyesi olarak halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Kamuoyuna ‘Gelecek Partisi’ne geçecekler’ diye yansıyan gelişmelerden haberim yok. İYİ Parti Ailesi olarak bundan sonraki süreçte de halkımıza ve partimize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER