İHBAR DİYE GELDİLER BAKIN NE ÇIKTI!

İHBAR DİYE GELDİLER BAKIN NE ÇIKTI!

Karadeniz Ereğli ilçesi Uzunmehmet Mahallesinde yaşayan Erdal Bozkurt ve mahallenin gençleri 10 Nisan Polis haftası sebebiyle Polis memurlarına sürpriz yaptı. Kavga eden mahalleli gençler, polisin gelmesi ile birlikte yaktıkları meşalelerle polis memurlarını şaşkına çevirdi.

Uzunmehmet Mahallesinde yaşayan Erdal Bozkurt ve mahallenin gençleri, mahallede kavga olduğu yönünde ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen Yunus ve önleyici hizmet Polisleri motordan ve araçtan inerek kavgaya müdahale edecekleri sırada mahallenin gençleri meşaleleri yaktı. Ne olduğunu anlamaya çalışan polis memurları büyük şaşkınlık yaşadı. Olayın kendilerine yapılan sürpriz olduğunu anlayan Polis memurları kendilerine getirilen pastayı kesti. Polis memurları pastayı kestikten sonra mahalle sakinlerine teşekkür ederek ayrıldı.

Yapılan sürpriz ile ilgili olarak açıklamada bulunan mahallesi sakini ve esnaflarından Erdal Bozkurt “Polis teşkilatımızın 177’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla böyle bir sürpriz hazırladık. Bu vesile ile Polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyoruz” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2022, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER