“İHTİYACI OLAN HERKESE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

“İHTİYACI OLAN HERKESE  ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ramazan ayında ilk etapta 1500 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımına başladıklarını açıkladı. Başkan Posbıyık, belediyenin dağıtması için 50 gıda kolisi desteğinde bulunan Av. Rüştü İlkay Turhan ve 40 gıda kolisi desteğinde bulunan Akmanlar İnşaat, Muhammet ve Bahadır Akman’a teşekkür etti.

Karadeniz Ereğli Belediyesi, her dönem olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuyor.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, pandeminin başından itibaren ihtiyaç sahibi ailelere verilen destekleri artırdıklarını belirterek bu Ramazan ayında da ilk etapta bin 500 aileye gıda kolisi yardımına başladıklarını açıkladı.

Posbıyık şunları söyledi:

“Pandeminin başından itibaren devamlı olarak ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapıyoruz. 2020 yılında 5 bin, 2021 yılında 6 bin 500 aileye gıda kolisi desteğinde bulunduk.

Bu yıl, Ramazan ayı öncesi Gıda Bankası ve Acezeye kayıtlı bin 500 aileye Mart ayı başında gıda kolisi verdik. Ardından Ramazan ayı için çalışmalarımıza başladık. Hiç ara vermeden merkez Cumhuriyet Halk Evi’nde Ramazan ayı gıda kolisi ve sıcak yemek müracaatlarını kabul ettik. Bugün itibarıyla tespit ettiğimiz bin 500 aileye gıda kolisi yardımına başlıyoruz. Belediye olarak prensip kararı aldık. Kesinlikle toplu halde hiç kimseye koli vermiyoruz. Dernek ve STK’lardan gelen ‘şu kadar üyemiz var, bize verin’ uygulamasına girmiyoruz. Bizzat ekiplerimiz tespitini yapıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Buradan Ereğli halkına sesleniyorum, bizim ulaşamadığımız aileler varsa, müracaat etme olanağı yoksa lütfen bize bildirin. Biz ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek istiyoruz. Gıda kolisi vermek istiyoruz, 3 kap sıcak yemek vermek istiyoruz. Eğer bizim tespit edemediğimiz insanlar varsa lütfen hiç çekinmeden belediyeye, bize bildirimde bulunun.

GIDA KOLİLERİNİN TANESİ 600 LİRA

Gıda kolilerimizi çok zengin tutuyoruz. Çeşit ve içeriği dolu dolu. Belediyenin aldığı koliler bugünkü güncel değerlerle 600 TL civarında. İhtiyaç sahibi ailelerimiz rahat bir Ramazan geçirsin diye zengin gıda kolisi veriyoruz. Hem de sıcak yemek dağıtımına başlayacağız. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmakta kararlıyız.

-AV.RÜŞTÜ İLKAY TURHAN VE AKMANLAR İNŞAAT’A TEŞEKKÜR-

Tabii bize yardımlar da gelmeye başladı. Bu yardımlar her dönem olduğu gibi devam ediyor. İsminin açıklanmasında mahsur yok diyen dostlarımızın isimlerini açıklıyoruz. Benim çok değerli dostum Av. Rüştü İlkay Turhan her Ramazan da olduğu gibi bu Ramazan ayında da 50 gıda kolisi, Akmanlar İnşaat Muhammet ve Bahadır Akman 40 gıda kolisi ile yardımda bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER