İL GENEL MECLİSİ’NDE ÖNEMLİ KARARLAR!

İL GENEL MECLİSİ’NDE ÖNEMLİ KARARLAR!

RUŞENLER KÖYÜ'NE KANALİZASYON PROJESİ, TÜRKALİ KÖYÜ SAHİLİNE DUŞ VE SOYUNMA KABİNLERİ YAPILACAK

Zonguldak İl Genel Meclisinin 2022 Ocak ayı 2. Birleşimi gerçekleştirildi.  İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli’nin İl Dışında olması sebebi ile birleşimi Başkan Vekili Ali Kemal Karaca yönetti. Meclis açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait toplantıya ait tutanak özeti okunarak oylandı ve gündem maddelerinin okunmasına geçildi.

EREĞLİ RUŞENLER KÖYÜ’NE FOSEPTİK YERİ VE KANALİZASYON PROJESİ YAPILACAK

Mecliste Ereğli İlçesi Ruşenler Köyü fosseptik yeri ve kanalizasyon projesi işi için, gerekli izin irtifak işlemlerinin yapılabilmesi için, 2022 Yılı İl Özel İdaresi Yatırım Programına alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Tarım ve Orman, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları, 42 – 21 – 40 – 31 – 38 sayılı raporları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.  

MERKEZ KAYABAŞI KÖYÜ PİKNİK ALANINA YOL YAPILACAK

Çaycuma İlçesi Kayabaşı Köyü – Merkez Mahallesi orman piknik alanına giden ve İl Özel İdaresi yol ağında bulunan eski mevcut yol için, Orman izinlerinin alınması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Tarım ve Orman ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 43 – 32 – 22 – 39 sayılı raporları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 

KİLİMLİ TÜRKALİ KÖYÜ SAHİLİNDE DUŞ VE SOYUNMA KABİNLERİ YAPILACAK

Kilimli İlçesi Türkali Köyünde sahil bölgesinde köy tüzel kişiliğine ait olan alanda, vatandaşların kullanabilmesi için duş, soyunma kabini gibi ihtiyaçların karşılanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Plan ve Bütçe ile Turizm Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 44 – 41 – 2 sayılı raporlar görüşülerek oy birliği ile karar verildi.  Günden dışı görüşmelerin ardından gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesi ile birleşim tamamlandı.

 

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER