İnce, Zonguldak'ta halka hitap etti

CHP Milletvekili Muharrem İnce, Zonguldak'ta miting düzenledi.

İnce, Zonguldak'ta halka hitap etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum öncesinde çıktığı yurt gezisi kapsamında Zonguldaka geldi.
Referandum öncesinde çıktığı yurt gezisi kapsamında Zonguldaka Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Madenci Anıtı’nda halka hitap ediyor.
Madenci Anıtı’nda halka konuşan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ve partililer eşlik etti.

Madenci Anıtı’nda halka konuşan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; “Her yıl bir milyon 200 genç 18 yaşına basacak. Bu gençlerden iki üç göstermelik zengin çocuğunu milletvekili yapacaklar. 20 bin lira maaş verecekler. Askerlikten muaf tutacaklar. Fakirin çocuğu El-Bab’da şehit olacak. Milletvekilleri Cumhurbaşkanını göndermek isterse o zaman 360 oy lazım. Bu korku niye? Bu korku yüce divan korkusudur. Önümüzdeki günlerde bunu herkes görecek. Hiç merak etmeyin. Hayır dediği için bir hakem işten atıldı. Futbol federasyonu başkanı evet dediği için ihale aldı. Bu başkanı hatırlıyorsunuz değil mi? Babasını ağlatmıştı telefonda. Ne para hırsı var adamlarda. Bir Hakan Şükür tartışmasıdır gidiyor. Utanmasalar FETÖ’yü bize yamayacaklar. Hakan Şükür’ü Galatasaray aldı. FETÖ’cü olduğu için değil futbolcu olduğu için aldı. Ama sen milletvekili yaptın. Benim asıl mesleğim fizik öğretmenliğidir. Yolda gelirken okudum. “ezan için evet deyin” deniliyor. Hayır çıkarsa minarelerden klasik müzik mi dinlenecek? Minarelerden ezan okunuyorsa bu Mustafa Kemal Atatürk sayesinde olmuştur. Türkiye’de 16 Nisan’da bu beladan çıkarsak önümüz açılacak. Yalnız bir konuya da değineyim. Geçen gün Manisa’da miting yaparken yanıma bir çiftçi geldi. Yurt dışında ‘evet’ diyenlere kızdığını söyledi. “Avrupa’daki haklardan yararlanacak, kendisi Avrupa’da yaşayacak ama bizi kendisi ‘evet’ diyecek” dedi. Bizim siyasi tarihimizde ilginç bir kişilik var. Evet çıkarsa Başbakanlık olmayacak. Yani Binali Yıldırım olmayacak. Meydanlara çıkıp ‘Evet’ deyin ‘Beni imha edin, ben lüzumsuzum’ diyor. 16 Nisan’da sandık başında gideceksiniz orda kahverengin olduğu yere mühür basacaksınız. Türkiye’nin kaderini belirleyeceksiniz” dedi. Konuşmasının ardından Muharrem İnce, Zonguldaktan ayrıldı.  

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 14:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Anonim
Anonim - 7 yıl Önce

Zongulak. İlginç. Bir. Yer. Muharrem. İnce. Açık sozlu. İnsan değilmi

SIRADAKİ HABER