İNTERNET HATTI FİBER KABLOLARI KESTİLER!

İNTERNET HATTI FİBER KABLOLARI  KESTİLER!

Karadeniz Ereğli’de kablo hırsızlığı yapmaya kalkan kişi ya da kişiler, Devlet Hastanesi hattını da besleyen internet hattı fiber kablolarını kestiler.
Edinilen bilgiye göre dün gece saat 02.00 sularında saatlerde, Ömerli Mahallesi mevkiinde ‘Kablo Hırsızlığı’ yapmak üzere kazı yapan kişi ya da kişiler, ulaştıkları kabloları kestiler.
Kesilen kabloları incelediklerinde, Telekom’a ait internet iletişimini sağlayan kablolar olduğunu fark eden kişi ya da kişiler, olay yerinden uzaklaştılar!
HASTANEDE HİZMET AKSADI
Yaşanan olay nedeniyle internet iletişimi kesilen hastanede, bazı hastalara müdahale edilemedi.
Bu arada, yaşanan olumsuzluk ilgili birimlere aktarılması üzerine “112 Acil” vasıtasıyla yapılan ihbarlarla taşınan acil hastalar, diğer hastanelere yönlendiriliyor.
Bu arada, yaşanan sıkıntı bilinmeden hastaneye gelen, ‘çok acil’ durumdaki hastalara ise sisteme bakılmaksızın elle müdahale ediliyor.
ONARIM ÇALIŞMALAR ISÜRÜYOR
Bu arada, hırsızların kestiği iddia edilen hattaki arızanın giderilmesine yönelik ise Telekom ekiplerinin çalışmaların devam ettiği öğrenildi.
Haber yayına hazırlandığı saatlerde süren çalışmalar sonucu arızanın 14.00 sularında giderileceği ve bölgeye internet hizmetinin yeniden sağlanabileceği ifade ediliyor.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER