İNTİHARDAN, KAZAYA NELER NELER

İNTİHARDAN, KAZAYA NELER NELER
gundemeregli.com-Zonguldak ve ilçelerinde yine adli olaylar olarak hareketli geçti. Emniyet ve Jandarma ekipleri intihardan, kazaya pek çok olaya yetişti. Rapor tuttu. İşte o olaylar..
ESRAR YAKALANDI
Zonguldak Kom Şube Müdürlüğünün uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyona yaptı.

Edinilen bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren ekipler, C.O isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticaretini yaptığı şeklinde bilgiler elde etti.

Şüpheli şahsın ikametinde gerekli arama kararı temin eden ekipler,  yapılan arama sonucunda toplam 19 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Şüpheli şahıs yakalanarak olayla ilgili tahkikat başladı.

 

İntihara teşebbüs etti

Zonguldak Soğuksu mahallesinde bir kişi intihara teşebbüs etti.

Edinilen bilgilere göre, erkek arkadaşı ile sorun yaşayan T.Y isimli şahıs, ikametinde bulunduğu esnada erkek arkadaşıyla olan sorunlar yüzünden bunalıma girerek 20 adet Katerin isimli ilaçtan içti.

Şahsın midesi temizlenirken,  hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.

 Kamyondan düştü

Kilimli ilçesinde kamyondan mal indiren bir vatandaş dengesini kaybederek, düştü.

 

Edinilen bilgilere göre, A.B isimli işyerinde çalıştığını esnada, araç ile direk geldiğini, direkleri indirdikleri esnada dengesini kaybederek kamyondan düştüğünü ifade etti.

Kamyondan düşen şahıs hastaneye kaldırılırken, kamyon şoförü olan İ.M isimli şüpheli şahsın aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

 Evi soydular

Bağlık mahallesinde A.K isimli şahsa ait evde, eşiyle birlikte 12.03.2013 günü ikametinin kapısını kilitleyerek evden ayrıldığını, 14.03.2013 günü ikametine geldiğinde ikametlerine hırsız girdiğini tespit ettiler.

Ev sahiplerinin evde bulunan eşyaları kontrol ettiğinde 1 adet künye, 1 adet zincir, 2 çift küpe, 2 adet S harfi kolye ucu, 1 adet kelebek desenli broş ve 3 adet yüzüğünün çalınmış olduğunu iddia ve şikayet etmiş, yapılan araştırmalarda hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların ikametin penceresinden girdikleri tespit edilmiş, faili meçhul şahıs veya şahısların aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2013, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER