İş Adamına Silahlı Saldırıda 5 gözaltı

Kdz. Ereğli'de, iş adamı Varol Bayrak'ın silahlı saldırıya uğraması olayıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

İş Adamına Silahlı Saldırıda 5 gözaltı

Kdz. Ereğlide, bir alışveriş merkezinin kafetaryasında oturan Varol Bayrak geçtiğimiz hafta silahlı saldırıya uğramıştı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla bağlantısı olduğu iddia edilen 5 şüpheliyi gözaltına aldı. S.A., A.Ö., E.A., T.K. ve Y.B.nin ev ve iş yerlerinde aramalar yapan ekipler, ele geçirilen bazı dokümanlara da el koydu.
Gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

 

Olay anı:

Kdz. Ereğliye bağlı Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerindeki bir AVM’nin ikinci katındaki kafeteryada silahlı saldırı meydana geldi. Kafeteryada arkadaşları ile birlikte oturan işadamı Varol BAYRAK’ın yanına yaklaşan Y.B. belinden silahını çıkarıp tek el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerinde kafede büyük bir panik yaşanırken, durumu haber alan AVM yetkilileri olay yerine 112 sağlık ekiplerini ve polisi çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra, yaralıyı ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırdı.
Polis, AVM’deki güvenlik kameraları görüntülerini inceleyerek kaçan saldırganın eşgalini ve kimliğini belirlemek için çalışma yaparken, saldırgan bir süre sonra karakola giderek teslim oldu.
Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER