İŞ KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İŞ KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Karadeniz Ereğli ilçesi Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) sabah saatlerinde geçirdiği iş kazası sonucu yaşamını yitiren Doğukan Akyiğit, memleketi Çaycuma ilçesi Yeşilyurt köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Sabah saatlerinde şirkete yakın zamanda iş başı yaptığı ve Erdemir Enerji Üretim Direktörlüğünde çalıştığı öğrenilen Doğukan Akyiğit  (22), Erdemir içinde yük taşıma amaçlı kullanılan trenin çarpması sonucu yaşamını yitirmişti. Otopsi için devlet hastanesine kaldırılan Akyiğit’in cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Doğukan Akyiğit, memleketi Çaycuma ilçesi Yeşilyurt köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

önetimi ile birlikte cenaze törenine katılan Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “İş kazası sonucu vefat eden ERDEMİR Enerji Üretim ve Dağıtım Müdürlüğü üyemiz Doğukan AKYİĞİT kardeşimiz için Çaycuma Yeşilyurt köyünde düzenlenen cenaze merasimine Yönetim kurulum, Baş temsilcimiz, temsilcilerimiz ve çalışma arkadaşlarıyla beraber katıldık. Genel Başkanımız Sayın Pevrul KAVLAK ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Halil Faki Erdal’ın başsağlığı dileklerini ailesine ve sevenlerine ilettik. Merhum Kardeşimiz Doğukan Akyiğit’e Allah’tan rahmet, çalışma arkadaşları, sevenleri ve kederli ailesine sabırlar dilerim. Başımız sağ olsun” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER