'İşçi alımı' iddialarına yalanlama

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır bazı basın organlarında ‘Erdemir’e işçi alımı’ na yönelik çalışma yapıldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

'İşçi alımı' iddialarına yalanlama

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bazı basın organlarında anayasa referandumu öncesi ortaya atılan ‘işçi alımı’ ve ‘ ihale alımı’ iddiaları ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Çakır, basın açıklamasında şunları söyledi; “Son günlerde bazı basın organlarında ‘Erdemir’e işçi alımı için liste hazırlandığı’ iddiaları ile ilgili haberler kesinlikle gerçek dışıdır. Bu yönde Erdemir yönetiminden bize aktarılan her hangi bir talep olmamıştır. AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı olarak bu konuda hiçbir bilgi sahibi değiliz. Kaldı ki Erdemir’e işçi alımı yapılacak olsa; orada yıllardır alın teri döken ve kadroya alınmayı bekleyen taşeronda çalışan işçi kardeşlerimiz önceliğimizdir. Erdemir’de taşeron olarak çalışan işçi kardeşlerimizin kadroya alınması noktasındaki tavrımız nettir ve bu noktada üzerimize bir görev düşerse bunu yapmaya hazırız.  Daha öncede defalarca dile getirdiğimiz gibi; bizim düşüncemiz Erdemir’in ihtiyaç duyduğu tedariklerin Ereğli’de yapılabilen işlerde Ereğli’den karşılanması ve işçi alımlarında ilçemize pozitif ayrımcılık yapılmasıdır. Ayrıca bir başka basın organında partimizi temsil eden yetkililerin Erdemir’de ihale takibi yapıp, Ereğli dışından firmalara iş verdirdiği yönündeki iddiaları da kabul etmemiz mümkün değildir. Ortaya atılan her iki iddia ile ilgili olarak elinde bilgi yada belge olanlar bunu kamuoyu ile paylaşmak durumundadırlar. Halk oylamasına gittiğimiz şu günlerde bazı kesimlerin partimizi ve partimizi temsil eden yetkililerimizi zan altında bırakmaya çalışılması maksatlı olduğunu düşünmekteyiz. Yalan ve iftiraya dayalı bu tür maksatlı girişimler halk oylamasına gittiğimiz bu süreçte ülkemizin geleceğine yönelikte haksızlıktır.”

Çakır, açıklamasında halkoylamasına gidilen bir süreçte partilerini ve partinin yetkili isimlerini yıpratmaya yönelik girişimlere fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
İLÇE YÖNETİCİSİ
İLÇE YÖNETİCİSİ - 7 yıl Önce

HERKEZ YALAN SÖYLER ZATEN .FATİH.SEN DOĞRUCU MAHMUTSUN.YAZIKSANA Kİ OY VERDİM..

güray
güray - 7 yıl Önce

niye yalanlıyorsunki sayın çakır.siz iktidar partisisiniz bazı kurumlara işçi almak tabii hakkınızdır..ayrıca dikkat ediyorum chp ye olsun diğer muhalefet partisine olsun bir muhalefetini aylardır görmedim yada gözdenmi kaçtı bilmiyoruz.sertan ocakçıdan biraz örnek almanı öneririm..adam partisini aslanlar gibi savunuyo

BURAK
BURAK - 7 yıl Önce

YENİ ADIM TELEVİZYONUNDA EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANINI KÖTÜLEYEN BİR İLÇE BAŞKANI.SADECE GÜLÜYORUM SANA .FATİH

SIRADAKİ HABER