İSİMSİZ KAHRAMANLAR! ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEDİLER!

İSİMSİZ KAHRAMANLAR! ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEDİLER!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunan yardımseverler, hayırseverlerin katkısı ile kentte kimsesiz, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere yaptıkları yardımlarla bu soğuk havalarda gönülleri ısıtmaya devam ediyor.

İlçede bulunan 140 yardımsever, Kdz Ereğli Yardımseverler adı altında kurdukları grupla ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarda bulunuyor. İlçede, yardımseveler tarafından tespit edilen kimsesiz, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak, hayırseverlerin desteğiyle temin ettikleri yardımları ulaştırıyor. Yardımseverler tarafından önceden yardım talebinde bulunan ailelerin saha ekiplerinin incelemesi ve gerekli araştırmaların yapılması ile tespit edildiği öğrenilirken araştırmalar sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu doğrulanan ailelerin ihtiyaçları giderilerek ev eşyası, soba, kömür, bot, mont, gıda ve maddi yardımlar yapılıyor.

Kdz Ereğli Yardımseverler, desteğe ihtiyaçları oldukları ve vatandaşlardan daha çok aileye yardımda bulunmak için çağrıda bulundu. ‘Hayırseverlerimizin bizlere emanet ettiği kışlık yardımlar grubumuzun görevli ve gönüllülerince ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Niyetimiz çocuklarımızın zorlu hayatlarına ufakta olsa dokunmak ihtiyaçlarını sizlerden gelen desteklerle karşılamak, mutlu etmek ve gülümsetmek. Desteklerinize ihtiyacımız var, tek yürek olalım el ele verelim. Lütfen hep birlikte başaralım, botsuz ve montsuz çocuk kalmasın. Bir bot bedeli 100 TL, bir mont bedeli 250tl. Bu zorlu kış günlerinde yakacağı olmayan aileler için ise bir torba kömür bedeli 80 TL. Size fazla olan bir başkasının ihtiyacı olabilir. Sizlerde kullanmadığınız değiştirmeyi düşündüğünüz eşyaları bizimle iletişime geçerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaşabilirsiniz.’ ifadelerini kullanan yardımseverler kendilerine yardımda bulunmak isteyen vatandaşların @kdzeregliyardimseverler adlı instagram adresinden ulaşabilecekleri belirtildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER