İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ´NE TEŞEKKÜR

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ´NE TEŞEKKÜR
Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, köprü faciasından dolayı özverili olarak çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi&[#]8217;ne teşekkür belgesi takdim etti.
Belediye Başkanı Mithat Gülşen, köprü faciasından dolayı özverili olarak çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi&[#]8217;ne teşekkür belgesi takdim etti. Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Okay Kamitoğlu ile birlikte gittiği İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek, köprü faciası sonrasındaki özverili çalışmaları için itfaiye personeline teşekkür belgesi sundu.
Başkan Mithat Gülşen imzalı teşekkür belgesinde şu ifadeler yer aldı. &[#]8220;6 Nisan 2012 tarihinde ilçemizde meydana gelen ve Çaycuma halkını yasa boğan köprü faciasında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ulaşmak için, Filyos çayında günlerce sürdürmüş olduğunuz arama kurtarma faaliyetleriniz, büyük özveriniz ve örnek çalışmalarınız halkımızın takdirini kazanmıştır. Bu zor anımızda bizlere güç ve destek veren çalışmalarınız için, şahsım ve halkım adına sizlere teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.&[#]8221;
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2012, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER