İSYAN ETTİLER!

İSYAN ETTİLER!

Emniyet ekiplerinin uyarılarına rağmen, sürücülerin yaya geçitlerine ve durak önlerine araç park etmeleri vatandaşı isyan ettirdi.

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde Atatürk Caddesi üzerinde bulunan otobüs durağı önünün park yeri olarak kullanması, yayaların tepkisine neden oldu.

Durak önüne araçlarını park eden sürücüler, yoldan karşıya güvenle geçmeye çalışan yayaların hayatını tehlikeye attıklarını umursamıyorlar.

Araçlar yüzünden karşı kaldırıma geçmeye çalışan mahalle sakinleri ve öğrenciler, araç sürücülerinin daha duyarlı olmasını gerektiğini vurgularken, “Polis ekipleri, park eden araç sürücülerini uyarmadan cezai işlem uygulasalar, buraya park etmeyi alışkanlık haline getiren sürücüler, yolumuzu kapatırken iki kere düşünecekler. Arabalar bazen çekiliyor ama diğerlerinin umurunda değil. Burası hem poliklinik önü hem okul yolu hem durak. Bir kaza yaşanmadan, buraya duba koysalar o zaman park eden de olmaz. Birisi kaza geçirip yaralandıktan sonra mı alacaklar önlemi?” diyerek yetkilileri göreve davet etti.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER