İYİ PARTİ’DEN İSTİFA EDEN İSİMLER

İYİ PARTİ’DEN İSTİFA EDEN İSİMLER

İYİ Parti Kdz. Ereğli Kurucu Kurulu Üyesi ve Zonguldak İl Disiplin Kurulu Başkanı Asım Tazegül, bazı il ve ilçe yöneticileri ile birlikte görevlerinden ve partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Tazegül, düzenlenen basın toplantısında; “Bizim tepkimiz  bütün uyarılarımıza rağmen gerçekleri göremeyen  bizi dikkate almayan, omurgalı bir duruş sergileyemeyen yöneticileredir. Bu nedenlerle ben ve benimle beraber bu yolda yürüyen arkadaşlarımız ile aldığımız ortak karar neticesinde, yönetimden, görevlerimizden ve partimizden istifa ettiğimizi kamuoyuna bildiririz.”dedi.

İYİ Parti Zonguldak İl ve Kdz. Ereğli İlçe Yöneticilerinin yanı sıra kurucular kurulundan bazı isimler düzenlenen basın toplantısı ile görevlerinden ve partilerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

İYİ Parti Kdz. Ereğli Kurucu Kurulu Üyesi ve Zonguldak İl Disiplin Kurulu Başkanı Asım Tazegül, 1 Mart Salı günü bir alış veriş merkezinde  düzenlenen basın toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada; şu ifadelere yer verdi:

"Siyaset Hayatıma 1993 yılında Milliyetçi Hareket Partisinde üye ve delege olarak başladım. 2008 yılında İl Yönetim Kurulu Üyeliği sonrasında il Başkan Yardımcılığı ve Üst Kurul Üyesi olarak siyasi hayatıma devam ederken 2016 yılında değişim sürecinde Sayın Meral Akşener ile beraber hareket ettik. İYİ Parti'nin kuruluş sürecinde Genel Başkanımızın görevlendirdiği Samsun Milletvekilimiz Sayın Bedri Yaşar ve Yavuz Erkmen tarafından ‘Kurucu İl Başkanı’ olmam teklif edildi. Bu teklifi Zonguldak halkının Ereğlili bir başkan kabul etmeyeceğini, böyle bir durumun partiye zarar vereceğini düşünerek kabul etmedim.

“TÜM İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN İLÇEMİZDE İYİ PARTİ’Yİ KURMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ...”

Sonrasında Genel Merkezden Kdz. Ereğli Kurucu İlçe Başkanı olmayı talep ettim. Genel Başkanımızın onayı ile kabul edildim. İyi Partili olanlara toplum içinde linç ve karalama kampanyası yapılırken, İYİ Partili olmanın vatan haini olmaya eş tutulduğu bir dönemde bu davaya inanmış Kurucular Kurulu arkadaşlarımız ile tüm imkansızlık ve olumsuzluklara rağmen İlçemizde İYİ Parti'yi kurmanın gururunu yaşıyoruz. Siyaset ortak bir amaç uğruna koşulan bir bayrak yarışıdır. Bu yolda inandığımız doğrulardan vazgeçmeden bizim gibi davaya hizmet etmek isteyen yeni yüzlere ve taze kana her dönem ihtiyaç vardır. Dava kutsaldır, kimsenin kişisel hırs ve arzularına teslim edilemez. Bu nedenle her dönem değişimin gerekliliğine inanmış insanlar olarak; bayrağı daha ileriye taşıyacağına inandığımız Sayın Evrim Balbaloğlu ve ekibine Kdz. Ereğli’de teslim ettik. Gerçek dava insanları görev değişimi yapsalar da mücadeleyi bırakmazlar ve tecrübeleri ile davalarını desteklemeye devam ederler.

Biz de Zonguldak İl Başkanlığı'nın bize verdiği görevler ile mücadelemize devam ettik. Geçmişten bugüne iktidar yolunda yıldızı parlayan her partinin içinde bireysel hırs ve arzuları uğruna hizmet ettiği davaya ihanet eden insanlar olmuştur. Mevcut sisteme dahil edilmeye çalışılan, dahil edilen ‘Truva atları’ olmuştur. Büyük resmin bütününe bakıp gerçek amaçları okuyamayan ‘gaflet uykusunda’ olan yöneticiler olmuştur. Bundan sonrada olacaktır. İyi insanların görevi de bunlarla mücadele etmektir.

“BİZİM TEPKİMİZ BEN YAPTIM OLDU, BEN DEDİM OLDU ZİHİNİYETİNEDİR...”

Truva atları ile şer odakları ile geçmişte defalarca mücadele edip oyunlarını bozduk,  gerektiğinde bugün de mücadele eder oyunlarını bozarız. Bizim tepkimiz, Tek adamlık zihniyetine ve ‘Ben yaptım oldu, Ben dedim oldu’ zihniyetiyledir. Bizim tepkimiz  bütün uyarılarımıza rağmen gerçekleri göremeyen  bizi dikkate almayan, omurgalı bir duruş sergileyemeyen yöneticileredir. Bu nedenlerle ben ve benimle beraber bu yolda yürüyen arkadaşlarımız ile aldığımız ortak karar neticesinde, yönetimden, görevlerimizden ve partimizden istifa ettiğimizi siz basın mensupları aracılığı ile kamuoyuna bildiririz.”

İYİ PARTİ’DEN İSTİFA EDEN İSİMLER...

Öte yandan Tazegül, kendisi ile birlikte partiden ve görevlerinden istifa eden isimleri şöyle açıkladı:

İYİ Parti Kdz. Ereğli Kurucu Kurulu'nda yer alan Asım Tazegül, Mehmet Likoğlu, Mahir Akbaba, Ozan Çapar, Hüseyin Uğuş, Fevzi Yüksel;  İl Disiplin Kurulu'ndan Asım Tazegül, Bayram Beceren, Mustafa Bıçkıcı, Ereğli Yönetim Kurulu'ndan İlkgül Arkan, Ozan Çapar, Şükrü Şen, Naciye Bıçkıcı, Eylem Keskin, Gülnur Likoğlu, İbrahim Malhatun, Cevat Gökmen, Rıdvan Vayni, İl Yönetim Kurulu'ndan Teşkilat Başkanı Mehmet Likoğlu, Siyasi İşler Başkanı Murat Kesk

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER