KADİR GECESİ EREĞLİ’DE DOLU DOLU YAŞANDI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Kadir Gecesi öncesi iftarını belediye çadırında Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek, İsmail Başel ve Belediye Meclis Üyeleriyle iftar açtı.

KADİR GECESİ EREĞLİ’DE DOLU DOLU YAŞANDI


gundemeregli.com Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Kadir Gecesi öncesi iftarını belediye çadırında Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek, İsmail Başel ve Belediye Meclis Üyeleriyle iftar açtı.

İftar öncesi masaları tek tek gezerek, vatandaşların Kadir Gecesini kutlayan Başkan Uysal, daha sonra Amfi Tiyatroda Kdz. Ereğli Belediyesi’nce İlçe Müftülüğünün katkılarıyla gerçekleştirilen Kadir Gecesi özel programına katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Uysal “Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede yapılacak tüm duaların, milletimiz, ülkemiz ve Ereğli’mizin birliği ve bütünlüğü adına kabul olmasını, Ramazan ayı ile birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi’nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde kuvvetlenerek devam etmesini diliyorum.” dedi.

Ayrıca Kadir Gecesi hürmetine; İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının durmasını, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasını temenni ediyorum.”

Ku’ran-ı Kerim’in, mevlid ve ilahilerin okunduğu gece, Recai Albayrak’ın duasıyla sona erdi. Geceye Kaymakam İbrahim Çay, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek, Esra Alpago ve Nazım Erdoğan ve İsmail Başel ile Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gecede vatandaşlara gül suyu ve şeker dağıtıldı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 07:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER