KAPÇAKÇI YAKAYI ELE VERDİ

KAPÇAKÇI YAKAYI ELE VERDİ

Ereğli İlçesinde kapkaççılığa teşebbüs etmek isteyen bir kişi yakayı ele verdi.

Edinilen bilgilere göre,  geçtiğimiz günlerde iş hanına giren bayanları takip ederek çantalarını almak isteyen kişi, Yasemin Okumuş&[#]8217;un çantasını almak istediği anda Okumuş&[#]8217;un durumu fark etmesiyle kaçmış ve ortalıklardan kaybolmuştu.
Aradan geçen süre içerisinde zanlıyı arayan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin dikkati sayesinde zanlıyı yakaladı.
Dış Çeşme mevkisinde devriye gezen Asayiş ekipleri, olay günü de aynı gömleği giyen Ömer M. (21) İsimli zanlıyı teşhis etti. Kısa sürede yakalanan zanlı Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Burada yapılan araştırmada Ömer M&[#]8217;in Karadeniz Bölge Komutanlığı&[#]8217;nda 3 aylık asker olduğu ve olayı çarşı iznine çıktığı gün yaptığı iddia edildi.
Doktor raporu için Ereğli Devlet Hastanesine götürülen Ömer M. Daha sonra İnzibat ekiplerine teslim edilecek. İnzibat görevlileri tarafından alınacak olan ifadenin ardından zanlının Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Ömer M. iş hanının güvenlik kameralarına yakalanan görüntülerinde, iş hanına giren bayanları dikkatli bir şekilde takip ettiği ve hamle yapmak üzere iken başka bir kişinin ortaya çıkmasıyla bu eyleminden vazgeçtiği görülüyordu.
Son olarak Yasemin Okumuş&[#]8217;un çantasını gözüne kestiren zanlı, bayanın dikkati sayesinde eylemini gerçekleştiremeden kaçarak izini kaybettirmişti.
ZANLIYI TEŞHİS ETTİ
Olayın mağduru Yasemin Okumuş, gözaltına alınan şahsı teşhis etmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü&[#]8217;ne çağırıldı.
Okumuş, zanlıyı teşhis etmek amacıyla ilçe Emniyet Müdürlüğü binasına geldi. Asayiş Büro Amirliğine gelen Okumuş, emniyet çıkışında yaptığı açıklamasında &[#]8220; Benim çantamı almaya çalışan kişi oydu. Teşhis ettim. Birazdan da mahkemeye çıkarılacak. Olayı yapan kişiyi yakalayan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine de teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2012, 07:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER