'Kapı kapı dolaşıp, anlatacağız'

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı Sistemi Anayasa Değişikliği Halkoylaması öncesi ilçe başkanları ve il icra kurulu ile bir araya geldiler.

'Kapı kapı dolaşıp, anlatacağız'

 

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun Başkanlığında il binasında toplanan İlçe Başkanları ve il İcra Kurulu üyeleri Halkoylaması boyunca yapacakları çalışmaları gözden geçirdiler.

İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti olarak Zonguldak’ta halkoylaması çalışmalarında disiplini ve özverili çalışmayı elden bırakmayacaklarını, Cumhurbaşkanlığı Sistemi Anayasa Değişikliği paketinde yer alan maddeleri vatandaşlara tek tek anlatarak bilgilendireceklerini söyledi.

Tosun açıklamasında şu görüşlere yer verdi; ‘’Halkoylaması sürecine girmiş bulunmaktayız.

 Genel Başkanımız ve Başbakanımızın katılımı ile 25 Şubat Cumartesi günü Ankara Arena’da yapacağımız ve tam bir şölen havasında gerçekleştireceğimiz toplantı ile Cumhurbaşkanlığı Sistemi Anayasa Değişikliği Halkoylaması startını vereceğiz.

Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte bu toplantının ardından meydanlara inerek, Zonguldak’ta kapı kapı dolaşıp, halkımızla buluşup Cumhurbaşkanlığı Sistemi Anayasa Değişiklik paketinde yer alan maddeleri anlatıp neden Evet denilmesi gerektiğini anlatacağız.’’

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER