Kapuz Plajı Açılıyor!

Kapuz Plajı  Açılıyor!

Başkan Alan; Kapuz Plajı’nda yapılan yenilikler hakkında bilgi verdi “Kalitesi ve yaşam standardı yüksek bir plaj oldu” Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “ Yenilenerek bakım ve onarımı yapılan kamu plajı ile ilgili bilgi verdi. Alan; “Kapuz Plajı’nı yenilenen yüzüyle 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı'nda açmayı hedeflemiştik. Cuma gece beklediğimizin üstünde yağış almamız nedeniyle plajı Cuma günü Engelsiz Yaşam Merkezi ve Kapuz plajının açılışını yapacağız.” 

Kapuz plajına girişi üçreninin 3 TL ve şezlong ve şemsiyeleri ücretsiz olduğunu söyleyen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “Kapuz Plajı’nı yenilenen yüzüyle 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı’nda açmayı hedeflemiştik. Cuma günü gece beklediğimizin üstünde yağmur yağınca neredeyse metrekareye 42 kg yağış almamız nedeniyle plajı Cuma günü açılışını yapacağız. Fakat isteyen vatandaşlar yarından itibaren denize girebilirler. Kapuz Plajı’nda eski günlerde olduğu gibi belediyenin işletmeciliğini yaptığı döner yiyebileceğimiz marketi, kafe hizmetleriyle açılışı yapacağız. 2019 yılında başlattığımız 3 TL. ücreti yine bu yılda devam ettireceğiz. Zam yapmayacagiz, vatandaşlarımıza plajın yeni haliyle, bebek bakım odası ile idaresiyle, mescidiyle ve sağlık odasıyla yeni Kapuz Plajı vatandaşımızın hizmetinde olacak. Plajımızın resmi açılışını 2 Temmuz’da yapacağız. Yeni işletme olduğu için ufak tefek aksaklıklar olabilir. Onları da en kısa zamanda yerine getireceğiz. Kapuz Plajı’nda vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz.

Kızlar Plaj ve Engelsiz Yaşam Merkezi de Cuma günü hizmete açılıyor. Engelliler Derneği başkanımız ve STK'lar ile beraber son bir inceleme yapıp resmi açılışını yapacağız. Kızlar Plajı'nda vatandaşımız zaten denize girmeye başladı Kapuz Plajı’nda da engelleme yok. 1 Temmuz’da yapılacak Belediye Meclisimizde şezlong ve şemsiyelerin ücretsiz olması görüşecek. Dün belediye meclis üyelerimizin buna katkı vereceğini düşünüyorum. Plajdaki müstecir arkadaş şemsiye ve şezlongları kiralıyordu. Zonguldak Belediyesi olarak her şeyi ile biz işleteceğiz. Ücret talebimiz olmayacak elimizde ne kadar şemsiye ve şezlong varsa hepsini vatandaşa vereceğiz. Ben Kapuz Plajı’nda emek veren bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel oldu, umarım vatandaşlarımız da plajdan memnun kalacak. Biz belediye olarak insan odaklı çalışıyoruz genç, engelli Zonguldak’a dışarıdan gelen tüm vatandaşlarımız umarım memnun kalırlar. Vatandaşlarımızın talepleri olursa onları da değerlendireceğiz ve yerine getirmeye çalışacağız. Kapuz Plajı'nda akşamları müzik programı olabilir bunlar tabii ki talepler doğrultusunda olacak. şezlong ve şemsiye sayımız yetmez ise ve talep olursa belediye olarak tamamlayacağız."
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Yaz geleli 1 ay oldu. Temmuz ayında plaj açıyorsunuz. Şaka gibi

SIRADAKİ HABER