KAR İYİCE BASTIRDI

KAR İYİCE BASTIRDI

Bu yıl kendini iyiden iyiye hissettiren kar yağışı iki gündür Zonguldak, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde yeniden etkisini gösterdi.   

Ereğli köylerinde kar kalınlığı 35. cm bulurken, kapanan 21 köy yolu ise yapılan çalışmalarla yarısı açıldı.

Ereğli İl Özel İdaresi Şefi Kaan Güçer konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,  kar yağışının başladığı saatlerde 21 köy yolunun kapalı olduğunu 7 ekip toplam 14 kişiyle yaptıkları çalışmalarla yolların yarısının trafiğe açıldığını kaydettiler. 

Güçer, Köylerimizden Bayat, Terzi, Ballıca, Cemaller, Elmacı, Tepeören, Üçköy, Dağlıca Yalnızçam, Alacabüyük, Güllük, Akkaya ve Ortaköy yolları kapalıydı. Şimdi bu yollarının yarısını açtık sabah saatlerine kadar tamamı açılır&[#]8221; dedi.

KAPALI YOL KALMADI

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malgaç,  Alaplı ilçesinde kapalı yol sayısının sabah saatleri 5 olduğunu ama yapılan çalışmalarla kapalı yolun kalmadığını bildirildi.

Malgaç, Köy yolarının açık tutulması için çalıştıklarını ifade ederek, şu görüşlere yer verildi:  &[#]8220;Özel İdareye bağlı ekiplerimiz çalışıyor, 3 kişilik ekiple 8 personelimiz çalışıyor. Yollarımızın kapanmaması için ekiplerimiz çalışıyor. Her türlü çalışmayı yapıyoruz. Köy yolları açık tutulacaktır.&[#]8221; dedi. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2012, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER