KAR, YAĞMURLA KARIŞIK GELİYOR

KAR, YAĞMURLA KARIŞIK GELİYOR
gundemeregli.com-Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatleri ile akşam saatlerinden sonra iç kesimlerde, gece saatlerinde İstanbul, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde Batı Karadeniz´in iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don hadisesi ile birlikte yer yer sis bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü´nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde ise önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Marmara´da kuzey ve kuzeydoğu, zamanla batı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında kuvvetlice esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Çok bulutlu, aralıklı ve hafif yağmurlu, bu sabah ve gece saatlerinde karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı
Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2013, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER