Kardeş Belediyeden Büyük Destek

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç belediyesine İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin onayı ile yaklaşık 250 bin liralık malzeme yardımı yapıldığı belirtildi.

Kardeş Belediyeden Büyük Destek

Beraberinde ki heyet ile İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ yi makamında ziyaret eden Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, ziyaret sonrasında açıklama da bulundu.

Demirtaş açıklamasında Ataşehir belediyesi ile kardeş belediye olduk. Belediye başkanı Battalİlgezdi, bizlere her konuda destek verdi dedi. Demirtaş Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ye teşekkür ettiği konuşmasının devamında Sayın Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’den beldemizde ihtiyaç duyduğumuz bazı malzemeleri talep etmiştik. Sağ olsun talebimizi geri çevirmedi ve toplam 250 bin TL değerinde 2 takım fitnes aletleri, 20 adet çöp bidonu, 2 bin metre kare kauçuk zemin kaplama malzemesi, 20 adet oturma bankı, 2’şer adet engelli ve engelsiz çocuk parkı verdi. Başkanımıza Gülüç halkım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gülüç’te kısıtlı imkanlara rağmen güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını anlatan Demirtaş, hizmet için hiç çekinmeden kapı kapı dolaştığını ve çaldığı kapılardan hiç boş dönmediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER