KARTAL SESSİZLİĞİNİ BOZDU, BALCI´YA FENA YÜKLENDİ

KARTAL SESSİZLİĞİNİ BOZDU, BALCI´YA FENA YÜKLENDİ

gundemeregli.com-

  O zaman Balcı neredeydi? 

DOĞAL BİR ŞEY OLAMAZ

Kartal konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, olağan genel kurul öncesinde bazı isimlerin farklı hesaplar yaptığını ifade ederek, şu görüşlere yer verdi:

  Tabi bir taraftan gençlik kolları oluşumu, bir yandan kadın kollarının oluşumu,  kongrelerin oluşumu,  il kongresinin oluşlumu tekrar beldelerin yeniden oluşumu ile bir koşuşturma içersindeydik.

Önümüzdeki günlerde partililerimizle, delegelerimizle geniş değerlendirme tartışma programları yapacağız. Oralardan gelecek tepkiler eleştiriler neler bakıyoruz. Yoksa tek kişinin çıkıp da partimize, örgütümüze not vermesi bizim pek ilgilendirmiyor. Örgüt yerel yönetim birbirinden toplumun neler beklediğini tartışacaklar, örgütlerin başarı yada başarısızlıklarının değerlendirileceğini en önemli yerler seçimler ve ilçe kongrelerdir.

DELEGELERİN DÜŞÜNCESİ ÖNEMLİ

Yönetim kurulun da bir sürü arkadaş, bizim zaten mevcut ilçe başkanımız var. Mevcut ilçe başkanının olduğu bir yerde,  yeni bir ilçe başkanı arayışına girilmez. Genellikle yönetimin düşüncesi bu şekilde. Delege seçimleri de bu şekilde birlikte gerçekleştirdik, tabi yönetim içerisinde geniş bir mutabakat olunca bazı şeyleri tartışmaya açmadık. Kongreye 21 gün kala tartışmaya açtık. Kim ilçe başkanı olacak herkes ciddi bir şekilde bunu tartıştı. Artık oturalım, kararı verelim netleşsin. İlk önce bir arkadaşımız söz aldı. Arkadaşım bana (bir teklif geldi ama daha karar vermedim) dedi. Teklif nereden geldi?  Peki yönetimin içinden gitmedi;  birileri bir yerlerde oturuyor karar veriyor, birilerine teklif götürüyor, bunlar daha karar vermiyor, değerlendiriyor. Ben delegelere sordum ve delegelerin düşüncesini aldım.

KUMPASLAR KURULMUŞ

      Benim bundan haberim yok, Harun (Günönü) siyasete zaman ayıracak biri değil. Harun ilçe başkan yardımcılığı görevini yapabilecek zamanı bile ayırmadı, Biz burada 13-15 ay yalnız kaldık. Yani ben geriye dönük tartışma yaratmak istemiyorum ama burada öylesine olumsuz bir tabloda ileriye dönük olumlu siyaset bırakabilmek mümkün değildir. Bu tabloda da biz aktif yöneticilik düşünmüyoruz dedik. Kullandığımız kelime bu.

KAÇMAK YOK DEDİLER

Biraz ben daha farklı bir şekilde koordine edebildim ve insanlar hemen burada tepki gösterdi  (ne demek sen bizi bırakamazsın, gidemezsin.  Görevi üstleneceksin, kaçmak yok) dediler,    

 

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2012, 13:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
berfin
berfin - 12 yıl Önce

kukla başkan,onun için mi gerçek chp liler varken bayan posbıyığa yandaşlık yapıyorsun ereğli bu bayana ve sana kaldıysa.......zaten siz değilmisiniz zonguldağın ve ereğlinin emekçilerini yerin dibine batıran kalk o koltuktan sana yakışmıyor daireyi açın genç aklı başında insanlar gelsin oraya kuklalar değil

kamal
kamal - 12 yıl Önce

demek insanların kişisel beklentileri olmamalı iyide siz kişisel beklentisi her ortamda açıklayan halil amcanın kişisel beklentileri için yanından ayrılmayan siz değilmisiniz!

SIRADAKİ HABER