KAYINVALİDESİNİ KAYBETTİ!

KAYINVALİDESİNİ KAYBETTİ!

Karadeniz Ereğli’de gazeteci Hasan Haşıl, bir yıl ara ile iki acı yaşadı. 2 Nisan 2021 tarihinde eşi Sevim Erden Haşıl'ı toprağa veren Hasan Haşıl, bugün de kayınvalidesini kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Abide Fatma Erden 90 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhume Erden, kızı merhume Sevim Erden Haşıl'ın vefatının ardından bir süre torunlarıyla ilgilendi. Rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık bir aydır yoğun bakımda olduğu öğrenilen Erden'in ölüm haberi bu sabah geldi.
Merhume Abide Fatma Erden'in cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Kdz. Ereğli'ye bağlı Üçköy Köyü'nde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.
DUYGU YÜKLÜ PAYLAŞIM
Hasan Haşıl, duyduğu üzüntüyü, sosyal medya hesabında da paylaştı. Haşıl şöyle dedi: “İnna lillahi ve inne ileyhi raciun. Kızına kavuştun annem. Hayattaki tek büyüğümüz, rahmetli değerli eşimin biricik annesi olan annemi kaybettik.  13 yıl yanımda kalan anneciğim ben senden razıyım. Allah’ımda senden razı olsun. Mekanın cennet olsun annem. Rabbim bütün günahlarını bağışlasın, rahmeti ile muamele etsin. Amin.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER